La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate

vineri, martie 25, 2016 18:46
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Rares BogdanCum sa fii pupat in fund de asa-zisul ziarist Rares Bogdan, limbricul lui Iohannis, in calitate de fost turnător la Securitate

De cel puțin 3 ori, am zărit, în cele maxim 10 minute în care am ramas cu privirea pe Realitatea TV, adevărate ode ridicate unui fost turnător la Securitatea Comunistă. Este vorba de Mircea Ionescu Quintus, fost președinte PNL, acel partid socialist cu față bovină, PNL-ul anticomunist murind în temnițele bolșevice, acolo unde a ajuns odată cu instaurarea ciumei roșii în România. Să nu știe Rareș Bogdan că acest Quintus a fost turnător la Securitate? Știe sigur, dar îl doare-n fund.

Dovada că Mircea Ionescu Quintus a fost turnător la Securitatea comunistă (fiind într-o vreme și președintele PNL-ului democratic, fără legături cu comunismul, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă)

În Monitorul Oficial al României, nr. 573, din 29 noiembrie 2000 (https://www.cnsas.ro/documente/colaboratori/2000.11.29.pdf), apare lista persoanelor care au desfășurat activități de poliție politică. În această listă, la poziția 8, îl găsim pe Ionescu-Quintus Mircea, cu părinții Jean și Maria, născut la 18 martie 1917 în localitatea Kersan din Ucraina.

Rareș Bogdan: “Mircea Ionescu Quintus, acest reper moral al lumii de azi” (hăăăă, hăăăă, hăăăăăăăă)

Pupincuristul lui Iohannis, Rareș Bogdan adică, chiar îi crede idioți pe cei care se uită la Realitatea TV? Chiar crede că toată lumea a uitat cine este “reperul moral” Quintus? Faptul că are 99 de ani azi, în 2016, înseamnă un singur lucru: securiștii i-au plătit bine notele informative.

Asa-zisul liberal Mircea Ionescu Quintus, jegul moral care i-a adus în fruntea PNL-ului pe scursurile socialiste Tăriceanu și Crin Antonescu

Moțăind pe la ședințele PNL-ului roșu de azi, Quintus a girat toate tâmpeniile înfăptuite de infractorul Tăriceanu și de chiulangiul Crin Antonescu. “Reperul moral” Quintus a fost de acord ca PNl-ul, cică anticomunist, să se alieze cu urmasii comuniștilor care au decimat PNL-ul autentic, format din adevarate personalități ale acelor vremuri, nu din turnători la Securitate ca azi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate”

 1. CIM says:

  martie 27th, 2016 at 15:03

  Numai Satana este in stare sa faca asa ceva !

 2. Dupa 1989, ne-au guvernat fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2016 at 16:19

  […] La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate […]

 3. Amintiri din criminala guvernare USL (Uniunea Sovietico – Liberala) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2016 at 17:53

  […] La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate […]

 4. PNL, primul partid din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iunie 10th, 2016 at 16:30

  […] La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate […]

Adauga un comentariu