Am incredere in Arctic

miercuri, iulie 15, 2015 16:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material am sa las nostalgia să-și facă treaba. Mai ales că va fi vorba despre un brand de care noi, românii, suntem atât de legați.

Câte ceva despre brand-ul Arctic

În 1968, la Găești, se înființa Arctic, companie producătoare de electrocasnice, de care ulterior am auzit cu toții (cei care am trăit în acea perioadă). În 1997, găsim pe Wikipedia, firma Arctic a fost privatizată, pachetul majoritar de acțiuni fiind cumpărat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și Groupe Societe Generale. Peste 5 ani, în 2002, Arctic este cumpărată de grupul Arcelik din Turcia, care produce și distribuie la nivel mondial electrocasnice mari și mici, componente și aparatură electronică.

Arctic exportă produse către 59 de țări din Europa, Africa și Asia

În 2010, 80% din producție a fost direcționată către export. Capacitatea de producție a fabricii a crescut de la 400.000 de unități în 2001 la 1.400.000 de unități în 2010. Arctic este lider pe piața de produse electrocasnice din România, cu o cotă de piață de 35% și o marcă de încredere, apreciată de români.

Produsele Arctic achiziționate de mine de-a lungul timpului au fost de calitate

Și la un preț rezonabil. Nu sunt adeptul prejudecătii conform căreia produsele românești ar fi inferioare unora din afară. Cel puțin în anumite domenii, suntem la fel de buni. Oricum, raportul calitate/preț este același. Normal, dacă dai o căruță de bani pe un produs străin, acesta cu siguranță are ceva în plus față de produsul românesc echivalent. Dar, la prețuri identice, calitatea este apropiată.

Beko.ro, locul virtual ce reprezintă Arctic

Poate știți, poate nu, dar putem comanda online produse Arctic pe site-ul beko.ro. Acolo găsiți o diversitate de produse, la prețuri accesibile. În cele ce urmează, vorbim despre un electrocasnic foarte întâlnit în locuințele noastre: frigiderul.

Frigiderul Beko, o alegere inspirată

Atunci când vorbim despre frigider Beko trebuie să ne gândim la un frigider ultramodern și eficient, prevazut cu masina de inghetata, cu care poti poti prepara acasa deserturi delicioase cu inghetata, din ingrediente complet naturale. 5 ani garanție, control digital, ventilator, filtru anti-mirosuri, funcția de ionizare, protecție antibacteriană mâner ușă, protecție antibacteriană garnitură ușă, dozator apă, dispozitiv automat pentru apă și fulgi de gheață sunt doar câteva din caracteristicile unui frigider Beko. Sunt încorporate în produsele Beko tehnologii de ultimă generație, compatibile cu cele mai performante produse din această categorie. Dacă produsele Beko (Arctic) sunt exportate în aproximativ 60 de țări, înseamnă că sunt produse de calitate, ce merită cumpărate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu