Ţiganii au fost, sunt şi vor fi „ţigani”

joi, iunie 13, 2013 18:59
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Se pare că între parlamentarii liberali sunt și români ce-și cunosc trecutul și, în numele ideii nobile de românism, vor binele acestei țări. Este cazul deputaților PNL Mircea Dolha și Grigore Crăciunescu, cei care au propus un amendament la proiectul viitoarei Constituții a României, amendament conform căruia nici o minoritate națională ce nu are rădăcini comune atestate științific cu românii nu poate folosi în denumirea sa termenul de ‘român’ sau derivatele sale, cum ar fi ‘rom’. Dacă acest articol apare în viitoarea Constituție a României, voi merge să votez această Constituție la Referendum.

Am totuși mari îndoieli că amendamentul în cauză va ajunge în proiectul final de constituție. De unde aceste îndoieli? Păi, România este plină de țigani, mai ales la minte. O țigancă simplă, după vorbă, după port, este și Andreea Dogar, țoapa ce dezinformează cu bună știință opinia publică, pe portalul Yahoo! România. Această minte creață, ce mai scrie și ca o cizmă, are următorul titlu legat de amendamentul deputaților liberali: “Interzicerea termenului de ‘rom’, aspru criticată”. Dacă accesați link-ul anterior, veți vedea că, de fapt, este criticat amendamentul de către țigani, prin tot soiul de ONG-uri platite din banii românilor care muncesc.

Andreea Dogar, această ziaristă de rahat, dacă ar avea o minimă deontologie profesională, putea să prezinte și punctul de vedere al românilor, care în procent de 80% sunt de acord cu revenirea la denumirea firească de ‘țigan’. Se pare că efectele țiganizării României de către Antenele securistului Felix Voiculescu sunt mult mai profunde de-am ajuns ca, în țara pentru care au murit străbunii noștri, țiganii să facă legea și să ne spună nouă, românilor majoritari, ce termen să folosim. Și aceasta prin scrisul de rahat al unora precum Andreea Dogar. Titlul normal al acelui material este “Doi deputați liberali propun intrarea României în normalitate”. Iar pentru materialul de mai jos, legat tot de țigani, titlul este cel mai potrivit (scris de un român ce asistă neputincios la furtul identității naționale a țarii sale de către o minoritate ce este izolată și alungată oriunde în lumea civilizată: țiganii).

Țiganii, grup infracțional organizat ce face legea pe teritoriul României

SATUL HOŢILOR. Poliția a înconjurat localitatea DÂRVARI din Mehedinți. 29 DE HOŢI prinşi de trupele speciale

Acţiune mai rar întâlnită a poliţiştilor din Mehedinţi. Zeci de luptători ai trupelor speciale, ofiţeri şi agenţi au izolat, practic, localitatea Dârvari. Acolo erau cei mai mulţi dintre cei aproape 30 de hoţi căutaţi, ieri, de anchetatori pentru furturi de bunuri de uz gospodăresc. Acţiunea a vizat patru localităţi.
Perchezitii

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mehedinţi şi de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al celor din mediul rural, au pus în executare 25 de autorizaţii de percheziţie, informează Poliţia Română.

Au fost vizate locuinţele mai multor localnici din judeţul Mehedinţi, suspectaţi de numeroase furturi, îndeosebi furturi din locuinţe.

Au fost efectuate 18 percheziţii în comuna Dârvari, două în localitatea Strehaia, trei în municipiul Drobeta Turnu Severin şi două în comuna Izvoru Bârzii.

80 de poliţişti au fost angrenaţi în acţiune. De asemenea, toate autoturismele care au ieşit din localitatea Dârvari au fost controlate, la toate ieşirile din localitate fiind prezente echipaje de poliţişti.

Au fost găsite mai multe bunuri provenite din infracţiuni de furt, respectiv: obiecte de uz casnic şi gospodăresc, unelte folosite în construcţii, alimente şi cafea sustrase dintr-o societate comercială, dar şi produse accizabile netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Totodată, poliţiştii municipiului Drobeta Turnu Severin au destructurat şi o grupare formată din şase suspecţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, care sustrăgeau cabluri de alimentare ale contoarelor de termoficare amplasate în scările de bloc, prejudiciul fiind de 30.000 de lei. Aproximativ 80% din cablul de cupru sustras a fost recuperat de poliţişti.

29 de persoane suspectate de furt au fost conduse la poliţie în vederea audierii şi luării măsurilor legale ce se impun.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ţiganii au fost, sunt şi vor fi „ţigani””

 1. Asul lui IliciKGB și acul românesc | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:36

  […] Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă […]

 2. Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:04

  […] Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă […]

 3. Bulgaria, respect! | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:08

  […] Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă […]

 4. Eșecul solidarității sociale de tip neocomunist | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2015 at 9:28

  […] Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă […]

Adauga un comentariu