biciclop.eu, biciclete ieftine si de calitate pentru tine

duminică, martie 1, 2015 11:45
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea să aveți nevoie de o bicicletă. Pentru băiețelul sau fetița din dotare, pentru soția/amanta/prietena ce-și dorește să facă sport, pentru a-și menține formele apetisante (bărbatii nu iubesc bucătăresele cu masa peste 100 kg) sau pentru voi, doar si bărbații mai dau la pedale, uneori (și la vâsle alteori). Ei bine, dacă doriți să comandati online biciclete, la link-ul anterior o puteți face în mod sigur. Puteți alege dintre zecile de modele de biciclete din categoriile: biciclete de oraș, biciclete pliabile, biciclete pentru copii, biciclete Trekking, cursiere, Street/BMX, biciclete speciale, biciclete repuse în vânzare. De exemplu, dacă aveți o fetița și vreți să-i faceți cadou o bicicletă, puteți alege modelul de culoare roz Koliken, pe care o puteti vedea si in imaginea de mai jos, la care aveți garanție 1 an, model ce are cadru din oțel, furcă fixă, frână spate, roți ajutătoare etc. Iar dacă, peste ani, trebuie înlocuite niște piese, tot la legătura anterioară găsiți și piese pentru biciclete, adică apărători, camere, cricuri, ghidoane, cauciucuri, jante, scule, pedale, portbagaje, sei, transmisie etc.

Tot pe https://www.biciclop.eu/ mai găsiți și accesorii pentru biciclete, cum ar fi: ochelari de soare, îmbrăcăminte, sonerii, pompe, antifurt, bidoane, suporți, scaune bicicletă, mansoane, lumini, kilometraj, ciclocomputer, genti bicicletă, coșuri etc. Și tot acolo găsiți: trotinete, triciclete, schiuri, sanii, snowboard, role, genti și rucsaci etc. Intrați pe site și vedeți întreaga ofertă, extrem de tentantă de altfel. Puteți plăti online produsul comandat, costul livrării, în acest caz, fiind de numai 15 lei. Toate detaliile despre cum intrați în posesia produselor achiziționate și despre modalitățile de plată le găsiți pe site.

Biciclop.eu, dacă vrem să cumpărăm online o bicicletă pentru noi sau cei apropiați.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu