Bulibaşa unui clan ţigănesc a oferit 100 000 de euro şpagă poliţiştilor din Timiş

marți, iulie 19, 2016 12:11
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!In dosarul ce trebuia „rezolvat” de catre politisti, alaturi de procuror, se ancheta tranzactionarea la negru a peste 170 de masini de lux (Mercedes Benz, Ferari, Camaz, Audi A8, Alfa Romeo) de catre doua firme din Lugoj, ambele controlate de Iulian Bot, in valoare de peste 15 milioane de lei, pentru care nu s-au platit taxe la stat. Expertizele au stabilit un prejudiciu de 800.000 de euro, insa grupul infractional pregatea solutia de clasare.

Cu cat au fost mituiti ofiterii din Politia Timis de catre liderul tiganilor din Lugoj? Bastanul Bot Iulian a dezvaluit ca „rezolvarea” dosarului de evaziune fiscala l-ar fi costat circa 100.000 de euro.

De remarcat ca politistul care a denuntat coruptia din acest dosar, Canavea Cosmin Florin, a primit suma totala de 3.500 de euro, care, dupa fiecare incasare, au fost predati procurorilor. Desi pare incredibil, una dintre transele de 1.000 de euro i-a fost adusa de catre Iulian Bot chiar in biroul sau din sediul IPJ Timis. De altfel, ulterior, Canavea i-a raportat sefului sau Pavel Dumitru ca Bot Iulian a venit la politie, in birou, si i-a dat 1.000 euro, totodata povestind ca era sa fie surprins in acel moment de sefa de birou, insa datorita prezentei sale de spirit a evitat acest lucru.

Citeste materialul integral

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Bulibaşa unui clan ţigănesc a oferit 100 000 de euro şpagă poliţiştilor din Timiş”

 1. In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 11:13

  […] Bulibasa unui clan tiganesc a oferit 100000 euro spaga politistilor din Timis […]

 2. Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2016 at 15:20

  […] Bulibasa unui clan tiganesc a oferit 100000 euro spaga politistilor din Timis […]

 3. Frăţia interlopilor cu poliţiştii a transformat sudul României în Fanarul Europei | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 23rd, 2019 at 18:40

  […] Bulibasa unui clan tiganesc a oferit 100000 euro spaga politistilor din Timis […]

Adauga un comentariu