In Romania, mafia face legea si legile

marți, iulie 5, 2016 14:30
Posted in category Justitie

Mafia PSDDefrisarea pădurilor țării se face cu acordul tacit al autoritătilor (în principal locale)

În orice comunitate locală, autoritățile știu foarte bine cine cu ce se ocupă. Asta înseamnă că mafiotii o comit cu acordul tacit al autorităților locale. Este imposibil să furi camioane întregi de lemne și să nu știe nimeni. Toată floarea infracțională a autorităților publice este implicată. Polițiști, procurori, primari, șefi de ocol etc. sunt mituiți pentru a închide ochii. România este devastată în mod barbar tocmai de românașii cu tricolor la piept care au jurat, pe Constituția țării și Biblie (hăăă, hăăăă, hăăăă), să respecte legea si să aibă grijă de patrimoniul țării românești. Normal că s-au șters la cur cu astfel de “fleacuri”, doar România de poimâine nu interesează pe nimeni. Ce dacă peste 50 de ani România nu mai are păduri?! Este vreo problemă dacă peste 50 de ani România este total țiganizată, iar doina românească este înlocuită cu maneaua țigănească?!

Și ca să nu spuneți că teoretizez prea mult, iată și un exemplu concret, din țara lui “uoi”. Nu, nu este vorba de județul Vaslui, nici chiar de judetul Botoșani, ci de judetul Iași. Este județul PeSeDist în care primarul Gheorghe Nichita trimitea polițiștii să aibă grijă de păsărica amantei, nu cumva vreun cuc mai îndrăzneț să-i facă vreo treabă. Și ca umorul negru să fie maxim, în ce-l privește pe Gigi Nichita, amanta PeSeDistului era băsistă, o dovadă clară a faptului că PeSeDiștii sunt doar niște curve, care și-o trag cu oricine se nimerește, dar se dau fete mari la tembelizor.

Caz unic în România: un întreg oraş condus de o gaşcă de bandiţi. Procurorul lua mită carne, primarul – materiale de construcţii, şeful Poliţiei – lemne de foc

Flagelul corupţie a acaparat toate instituţiile importante dintr-un mic oraş de provincie în care primarul, viceprimarul, şeful Parchetului, al Poliţiei, dar şi parlamentarul comunităţii au probleme cu legea fiind condamnaţi sau anchetaţi. (Citeste integral pe adevarul.ro)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “In Romania, mafia face legea si legile”

 1. 30% dintre romanasii posesori de masini nu au RCA, adica se sterg la fund cu legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2016 at 15:10

  […] In Romania, mafia face legea si legile […]

 2. Bulibasa unui clan tiganesc a oferit 100.000 euro spaga politistilor din Timis | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 12:11

  […] In Romania, mafia face legea si legile […]

 3. In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme | A șaptea dimensiune says:

  august 3rd, 2016 at 11:13

  […] In Romania, mafia face legea si legile […]

 4. Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2016 at 15:16

  […] In Romania, mafia face legea si legile […]

Adauga un comentariu