Ce este pnyxe

miercuri, noiembrie 30, 2011 22:40
Posted in category IT

PnyxeDacă aveţi un blog sau un site, şi doriţi să aveţi şi un forum, puteţi încerca https://www.pnyxe.com/. La link-ul anterior se promite gratuit un widget pentru forum, plus un sistem de comentarii.

Pentru a beneficia de facilităţile oferite, trebuie să vă înregistraţi, apoi puteţi personaliza widget-ul. Codul este compatibil cu platformele Google Sites, WordPress, Blogger, Webs, GoDaddy, Tumblr, Yola, Microsoft Office Live Business, TypePad, WebNode,Weebly, hPage. Există si posibilitatea ca cei care postează pe forum să trimită mesaje pe reţelele sociale (facebook, twitter etc.), precum şi să primească notificări prin e-mail ori de câte ori cineva postează un răspuns la un anumit comentariu. Scriptul are şi alte facilităţi, care se pot căuta. Fiind gratuit, poate merită încercat.

Pentru cei care se pricep mai puţin la programare, sau nu au timp pentru a scrie un cod, se poate apela la oferta pnyxe. Cum site-ul de mai sus este creat de evrei (dacă am văzut bine), iată şi evrei care oferă ceva gratuit, nu ca cei din bancuri.

Pe site se poate vedea şi o prezentare demo. Iată şi cum arată reclama. A professional comment system allowing visitors to collaborate within your website articles. Social networks integration, polls and advanced management are just the tip of the iceberg. A professional forum system allowing you to create forum pages within your website. Let your visitors collaborate, publish polls and a whole lot more, while maintaining your full control.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , , ,

6 Responses to “Ce este pnyxe”

 1. Să facem cunoştinţă cu Movavi Video Converter | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2015 at 10:46

  […] Ce este pnyxe […]

 2. Cum transformăm imaginile în text | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 15:40

  […] Ce este pnyxe […]

 3. Metode de a crea un stick USB bootabil | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 7:51

  […] Ce este pnyxe […]

 4. Ce mai putem face cu o cameră web | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 16:45

  […] Ce este pnyxe […]

 5. Cum creăm un mediu virtual | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 8:40

  […] Ce este pnyxe […]

 6. Top 10 extensii (add-ons) pentru browserul Mozilla Firefox | A șaptea dimensiune says:

  august 14th, 2016 at 15:13

  […] Ce este pnyxe […]

Adauga un comentariu