Un soft pentru scris DVD-uri

luni, noiembrie 7, 2011 21:28
Posted in category IT

Aimersoft DVD CreatorÎnainte de a scrie despre o aplicaţie interesantă, cu multe facilităţi, recomand, celor care doresc să aleagă dintre mai multe opţiuni, materialul 8 aplicaţii gratuite pentru scris discuri (CD/DVD/BluRay).

Şi acum despre softul din titlu. Se numeşte Aimersoft DVD Creator şi poate inscripţiona DVD-uri cu aproape orice format de fişier. Are o interfaţă uşor de folosit, iar formatele video suportate de aplicaţie sunt: avi, mov, mp4, wmg, mpeg, dv, 3gp, 3gp2, dat, asf, mod, tod şi h.264/avc. Aplicaţia se poate folosi şi pentru a modifica formatele video, pentru a edita fotografii şi videoclipuri, pentru a crea slideshow-uri personalizate la care puteţi adăuga muzica de fundal, plus alte opţiuni.

Există şi un ghid pe site-ul oficial (click pe link-ul anterior) ce poate fi folosit în a înţelege modul de utilizare a aplicaţiei. Softul costă 39.95 dolari, dar poate fi folosit gratuit 30 de zile, înainte de a cumpăra licenţa. Există şi varianta pentru Mac, alături de cea pentru Windows. Chiar dacă există destule programe pentru scris DVD-uri, merită încercată şi această aplicaţie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

5 Responses to “Un soft pentru scris DVD-uri”

 1. TeamViewer are peste 100 de milioane de utilizatori | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2015 at 21:56

  […] Un soft pentru scris DVD-uri […]

 2. Metode gratuite de a crea şi edita fişiere PDF | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2015 at 11:56

  […] Un soft pentru scris DVD-uri […]

 3. Ce este pnyxe | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2015 at 15:01

  […] Un soft pentru scris DVD-uri […]

 4. Să facem cunoştinţă cu Movavi Video Converter | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2015 at 15:07

  […] Un soft pentru scris DVD-uri […]

 5. Cum transformăm imaginile în text | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 15:41

  […] Un soft pentru scris DVD-uri […]

Adauga un comentariu