Ce trebuie sa stii inainte de a deschide un magazin online?

luni, mai 1, 2017 7:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniLa prima vedere creare magazine virtual pare ca este una dintre cele mai bune idei de afaceri motiv pentru care numarul celor care isi deschid un astfel de magazin este in continua crestere. Din pacate pentru unii dintre acestia, lucrurile nu sunt chiar asa cum par la prima vedere, mai ales in cazul in care intri in aceasta afacere nepregatit. In cazul in care te intrebi de ce studii ai nevoie pentru a putea reusi in incercarea de a deveni antreprenor in mediul online, nu m-am referit neaparat la studii de specialitate in momentul in care am afirmat despre intrarea nepregatit in aceasta afacere ci m-am referit la modul general. Pentru a nu fi surprins negativ de modul in care se desfasoara lucrurile dupa crearea magazinului online, iata cateva dintre lucrurile de care trebuie sa tii cont inainte de a deschide o afacere de acest gen:

  • Ca pentru oricare alta afacere, si pentru deschiderea unui magazin online ai nevoie de un oarecare buget chiar daca anumite costuri pe care ar fi trebuit sa le platesti in cazul in care ai fi deschis un magazin offline nu mai sunt valabile in cazul magazinului online. Pentru a nu ajunge in situatia in care sa constati ca nu mai ai bani pentru a-ti dezvolta magazinul ori pentru oricare alta activitate necesara supravietuirii afacerii, iti recomand acordarea unei atentii sporite acestui criteiu deoarece este decisiv pentru buna functionare a afacerii.
  • Pentru a nu intampina probleme pe viitor, dezvoltarea magazinului pe o platforma open source reprezinta cea mai buna varianta pe care o poti alege pentru viitorul magazinului tau. In cazul in care nu stii ce inseamna o platforma open source, iti recomand sa nu deschizi magazinul pana nu studiezi un pic ce presupune acest lucru.
  • Pentru ca magazinul sa aiba succes nu este necesar doar deschiderea acestuia ori bugetarea unei anumite sume de bani pentru functionarea acestuia, ci, este nevoie ca in cadrul acestuia sa lucreze oameni bine pregatiti, care sa aplice toate instrumentele necesare intr-o afacere de succes, asa cum vrei sa fie si afacerea ta.

In cazul in care dupa citirea acestui articol constati ca respecti toate aceste criterii atunci te poti gandi la deschiderea unui magazin virtual pentru ca esti pe drumul cel bun.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu