Cine este Viorel Cataramă, “luptătorul” pentru eliberarea “boborului” de sub jugul “dictaturii medicale”

duminică, octombrie 4, 2020 9:13
Posted in category PeNaLii

Viorel CataramaScos de la naftalină de Rareş Bogdan, pe când avea emisiune la (i)Realitatea TV, Viorel Cataramă este unul dintre mafioţii care ne-au furat după decembrie 1989. Ne-au furat ajutat de foştii securişti comunişti, cei care ştiau unde să dea lovitura de graţie românilor care muncesc şi produc banii în această ţară.

Cataramă Viorel i-a corupt pe unii slujbaşi ai statului român din acea perioadă, stat roşu, hoţ, bandit şi mafiot, un fel de stat columbian de pe vremea narcotraficantului Pablo Escobar, şi apoi şi-a clădit imperiul financiar la adăpostul căruia aruncă flegme în tot ce ţine de moralitatea publică din această ţară.

Haideţi să vedem un exemplu, dintre zecile posibile, despre cum a furat şi distrus Viorel Cataramă în România.

Viorel Cataramă, mobilă şi durere la buget

Viorel Cataramă (vicepreşedinte PNL în 2004 – n.m.) este responsabil pentru privatizarea defectuoasă a societăţii Pamex. Cataramă a blocat numirea unui consiliu de administraţie din care să facă parte şi FPS (Fondul Proprietăţii de Stat – n.m.), după privatizarea Pamex.

Societatea a fost condusă arbitrar, de către un autointitulat acţionar majoritar, din care au făcut parte societăţile lui personale, SAFI şi Elvila.

Ca să ţină sub control societatea Pamex, Cataramă s-a îmbârligat cu conducerea de atunci a FPS, reprezentată de Radu Sârbu. Sârbu a dat o ordonanţă de urgenţă prin care a eliminat competenţele Curţii de Conturi de a verifica procesul de privatizare, inclusiv la Pamex, desfăşurat de FPS.

Prejudiciul la Pamex, pus în sarcina lui Cataramă şi Sârbu, se cifrează la câteva milioane de dolari. (“Academia Caţavencu”, nr. 654/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu