PSD-iştii, braţul politic al interlopilor din România

joi, iulie 16, 2020 8:27

PSD = ciuma rosiePSD-ul este o organizaţie criminală care timp de 30 de ani i-a apărat de criminali, corupţi, hoţi, interlopi etc.

La început i-a apărat pe criminalii din Securitatea comunistă şi pe criminalii din Partidul Comunist Român, al cărui urmaş este Partidul Social Democrat (PSD).

Apoi au fost apăraţi criminalii de la Mineriade, acţiuni teroriste organizate cu sprijinul PSD-ului sau/şi cu implicarea directă a nomenclaturii PSD-iste.

În prezent, sunt apăraţi criminalii din conducerea Jandarmeriei, cei care la 10 august 2018 au gazat şi rănit femei, copii şi bărbaţi. Ba chiar au ucis unii bătrâni, decedaţi ulterior din cauza gazelor inhalate.

Ce dovedesc aceste acţiuni criminale, pe care nimeni nu le poate nega? Dovedesc faptul, clar ca lumina zilei, că PSD-ul este o organizaţie criminală ce trebuie scoasă în afara legii.

Un alt argument în sprijinul afirmaţiei de mai sus este dat de un articol din 2004, în care se povesteşte despre PSD-istul Ioan Rus, cel care a afirmat la un moment dat că toate femeile care pleacă afară sunt “curve”. Evident, curvă este tovarăşul Ioan Rus, cel care, înainte de decembrie 1989, i-o sugea cu drag (sau pentru avantaje materiale) dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu. Iată, mai jos, articolul din 2004.

Ioan Rus, un candidat venit pe filieră

OK, zici resemnat, n-avem spor cu marii corupţi (aşa era în 2004, atunci când DNA-ul era doar o idee în mintea Monicăi Macovei – n.m.). Hai atunci să năpădim crima organizată.

Şi încerci, de exemplu, cu o reţea de cămătari. Mirela Peev: înainte de 1989 este vânzătoare la magazinul central din Cluj; apoi secretară la Trbunalul Cluj, secţia Criminalistică; se mărită cu un cetăţean german (Vladimir Peev) în 1988 şi obţine şi ea cetăţenia germană; are adrese fictive în Germania; a achiziţionat, în România, 11 proprietăţi (case şi terenuri) şi mai multe maşini; Mercedes-ul este marca preferată cu care face o navetă fierbinte în Germania; nu are o ocupaţie oficială, pentru că nu poate declara că acordă împrumuturi de – un caz concret – 2.000 de euro, cu penalităti de 1% pe zi de întârziere (clauză ilegală, definitorie pentru camătă); victimele se trezesc cu datorii de 20-30 de mii de euro şi că li se execută proprietăţile cu o promptitudine pe care numai o ochipă organizată de notari, judecători şi executori o poate asigura.

Vladimir Peev, fostul ei soţ, a fost membru într-o reţea de traficanţi de droguri (prelucrare şi cărăuşie pe “ruta balcanică” înspre Germania, Austria şi Italia); reţeaua a căzut recent (era 2004 – n.m.); între cei arestaţi a fost reţinută pentru 3 zile şi Mirela Peev, fiind suspectată că a făcut cărăuşie; locuinţa ei este (era în 2004 – n.m.) vecină cu atelierul în care erau preparate maşinile pentru transport de droguri; ea a absolvit, ca student străin, Stomatologia în 1999; nu a practicat niciodată, dar e posibil ca titlul de medic să fie un bun alibi pentru transport de substanţe care te fac să uiţi şi de măsele; îşi împleteşte de câţiva ani destinul şi activităţile cu Octavian Birău, directorul UMF Cluj; Birău e (era în 2004 – n.m.) prieten la cataramă cu Grigore Băciuţ, decanul Facultăţii de Stomatologie; când sunt aduse pentru o facultate de stomatologie diverse cutiuţe cu chimicale trec mult mai uşor vama; poate dl Birău să ne povestească dacă e aşa.

Grigore Băciuţ este (era în 2004 – n.m.) naşul de botez al unei studente din propria facultate; a botezat-o Ioana; după tată o cheamă Rus; tată care, din fotoliul său de ministru de Interne (în 2004 – n.m.), pare să fie foooaarte departe de lumea interlopă clujeană; de exemplu, de traficantul Peev; asta exceptând situaţia în care Peev nu este una şi aceeaşi persoană de la care omul de afaceri Ioan Rus a cumpărat spaţiu pentru prima sa reprezentanţă Mercedes din Cluj; şi poate că reţeaua de traficanţi de droguri n-ar fi căzut dacă ancheta n-ar fi venit peste Rus din Italia şi Austria; şi poate că, fără Rus, ar cădea reţeaua de cămătari din Cluj. Dar asta nu cade, doar Rus încearcă (încerca în 2004 – n.m.) să vină mai aproape, ca primar. (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu