Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat

sâmbătă, decembrie 26, 2015 10:24

Viorel PontaDe ce inculpatul penal Viorel Ponta se plimba pe la turci, ruși și chinezi? Deoarece în Occident era un paria

Inculpatul penal Viorel Ponta vrea să candideze, în 2016, pentru un nou mandat de parlamentar. Ar “merita” să fie ales de cei din Gorj, mai ales după ce a pus pe butuci combinatul Oltchim, una din puținele unități economice care încă mai funcționa până la venirea la putere a celui mai cinstit guvern de hoți, Guvernul Victor Ponta. Sunt tare curios când DNA-ul va cere din nou ridicarea imunității lui Viorel Ponta, la prima cerere parlahoții făcând zid de aparare în fața penalului Puie Monta. Și mai sunt curios ce părere are Dacian Cioloș despre moscheea lui Victor Ponta, acest islamist cu față bovină. Ceea ce nu spun vuvuzelele PSD-iste, Antena 3 și Romania TV, legat de Viorel Ponta este motivul pentru care acesta s-a operat în Turcia și nu într-o țară occidentală. Răspunsul este simplu: după momentul 2012, în care cuplul de infractori Victor Ponta și Crin Antonescu au încercat să treacă peste hotărârile Curții Constituționale (ca în orice dictatură), Ponta a devenit paria în Occident, aceste fiind criticat în numeroase rânduri inclusiv de socialiștii europeni, PSD-ul fiind o rușine în Parlamentul European în timpul loviturii de stat din 2012.

România inculpatului penal Viorel Ponta nu avea, și nu are, o lege a lustrației, nu a semnat alături de Ungaria, Polonia, Cehia etc. proiectul de înființare a unui Tribunal Internațional pentru Judecarea Crimelor Comunismului, dar, alaturi de Spania socialistă, a propus înfiintarea unui tribunal internațional pentru condamnarea crimelor terorismului

Asta-l interesa pe Viorel Ponta. Și pe Klaus Iohannis, cel care a susținut ideea la un summit ONU (vedeți aici). Doar spitalele românești, adevărate centre teroriste, pot să mai aștepte. Doar așa se pișă Ponta și Iohannis pe memoria celor uciși de bolșevicii veniți pe tancurile sovietice. Ba mai mult, Iohannis decorează foștii zbiri ai dictaturii comuniste, PNL-ul de azi fiind la fel de anticomunist precum FSN-ul de ieri.

Ce refuză să vadă prea fericitul plecat mereu în vacanțe și concedii Klaus Iohannis

În afară de bla-bla-uri, nu l-am auzit pe Klaus Iohannis propunând ceva proiecte serioase și realizabile pentru societatea românească. Un astfel de proiect ar putea fi înfiintarea Tribunalului Internațional pentru Judecarea Crimelor Comunismului. Iată câteva motive.

Comunismul s-a născut din trădare şi, de-a lungul a peste 7 decenii, s-a folosit de trădători pentru a instaura în lume anarhia şi teroarea manifestata sub forme sălbatice, chiar diabolice.

Filozoful român P.P.Negulescu ne-a atras atenţia: „Noi şi înspăi¬mântătoare filozofii au apărut pe lume, ca să înţelegem ce înseamnă în termeni de sânge, de ferocitate, credinţa că statul e totul, iar individul nimic.”

Unul dintre românii care timp de 60 de ani a luptat permanent împotriva comunismului şi a simţit pe trupul său şi în organismul lui cele mai crunte torturi, ce l-au lăsat handicapat pentru toată viaţa, declara cu ocazia începerii acestui proces al comunismului: „Cel mai sângeros sistem filozofic a fost comunismul, care a durat 3 sferturi de veac şi a lăsat în urma lui nenumărate gropi comune şi o mizerie apocaliptică. Este tragic că şi astăzi se mai găsesc oameni inconştienţi (unii foşti comunişti) care elogiază comunismul, uitând toate crimele comise de el.” ( R.Radina)

Pentru lămurirea concepţiei comuniste merită subliniate câteva păreri ale lui Lenin din interviul dat lui Giovanni Papini înainte de a muri: „Străinii şi imbecilii presupun ca aici s-a făcut ceva nou. Eroare de burghez orb! Bolşevicii n-au făcut decât să adopte regimul instaurat de ţari, singurul regim care convine poporului rus. Nu pot fi guvernate o sută de mii de brute fără bâtă, fără spionaj, fără politie secretă, fără teroare şi spânzurătoare, consilii de război, munci forţate şi torturi. Noi nu am făcut decât să schimbăm clasa care îşi întemeia hegemonia pe acest sistem… este un mare progres dat fiindcă privilegiaţii sunt acum de zece ori mai numeroşi…”
Iar la întrebarea despre Marx şi progresul…Lenin precizează: „Amintiţi-vă că însuşi Marx ne-a învăţat ca teoriile nu aveau decât o valoare pur fictivă, o valoare de instrument. Dat fiind starea Rusiei şi a Europei, a trebuit sa mă folosesc de ideologia comunista pentru a-mi atinge adevăratul scop. Marx nu era decât un evreu burghez călare pe statisticile engleze şi tainic admirator al industrializării. Ii lipsea simţul barbariei şi, din aceasta cauză nu era decât o treime de om. Un creier îmbibat de bere şi de hegelianism, în care amicul Engels îi injecta uneori idei geniale. Revoluţia rusă aduce profeţiilor lui Marx o totală dezminţire. Tocmai în aceasta ţară în care nu exista nici o burghezie, a triumfat comunismul. Oamenii sunt nişte sălbatici fricoşi care trebuiesc dominaţi de un sălbatic fără scrupule, aşa cum sunt eu. Restul nu este decât trăncăneală, literaturi, filozofie şi alte muzici pentru uzul nerozilor. Ori dat fiind ca sălbaticii sunt oameni… trebuie ca ţara să semene cu o ocna… Visul meu este să transform Rusia într-o imensa cetate de forţa…Să vă intre bine în cap că bolşevismul reprezintă un triplu război: războiul barbarilor ştiinţifici împotriva intelectualilor putrezi, al Orientului împotriva Occidentului şi al oraşului împotriva satului. Or în aceste războaie nu alegem armele. Individul este ceva care trebuie suprimat… Cel care rezistă va fi suprimat ca o tumoare maligna. Sângele este cel mai bun îngrăşământ oferit de natură. Să nu credeţi câ sunt crud. Toate aceste împuşcări şi spânzurări care se fac din ordinul meu mă plictisesc. Urăsc victimele mai ales pentru că ele mă silesc să le omor…”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat”

 1. Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2016 at 15:39

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 2. Mostenirea economica a inculpatului penal Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2016 at 21:40

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 3. Zero proiecte de modernizare a Romaniei ramase de pe urma lui Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  februarie 27th, 2016 at 17:44

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 4. Aproape toti cei numiti in functii de Viorel Ponta au dosare penale | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 13:11

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 5. De ce este acuzat Ponta Victor-Viorel in dosarul penal 122/2012 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 12:17

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 6. Traian Basescu: „In cei peste trei ani de mandat Ponta, nu s-a semnat niciun contract semnificativ pe banii europeni” | A șaptea dimensiune says:

  mai 4th, 2016 at 16:54

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

 7. Andrei Plesu: „Ponta traieste in trivialitate, in confuzie morala si mentala” | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2016 at 13:50

  […] Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat […]

Adauga un comentariu