Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora

luni, noiembrie 30, 2015 19:18
Posted in category PeNaLii

Lazar ComanescuJegul Lazăr Comănescu, ministru de externe cică, ține la secret, la fel ca predecesorul său PSD-ist, dosarul votului din Diaspora

Lazăr Comănescu este un socialist cu față bovină, fiind luat, pentru a fi ministru de externe, din haremul plin de curve, mai mult sau mai puțin penale, al prea-indiferentului Iohannis. Acest Lazăr Comănescu continuă linia unor nenorociți care au ajuns în ultimii ani în functia de ministru de externe, acolo unde s-au șters la fund cu românii din Diaspora, cei care finanțează la greu parlașmenarii și mafiotii PSD-iști și PNL-isti. Ce putea urma după niște jeguri precum securistul Teodor Meleșcanu, un KGB-ist împuțit, sau Titus Corlățean, infractorul care trebuie judecat pentru umilința la care au fost supuși românii din străinătate în turul I al alegerilor prezidențiale din 2014 (ca să nu mai vorbim de Andrei Marga, profesorul de marxism, pupincuristul unui criminal KGB-ist ca Vladimir Putin) decât un alt jeg ce se vrea “european”. Îmi pare rău că trebuie s-o spun dar, prin tot ceea ce (nu) face, Președintele României pare să incurajeze Zerourile societății de azi, limbricii care au oroare de muncă, de munca adevarata, să ajungă în funcții importante, inclusiv în jurul scriitorului de talent, dar președintelui absent, Klaus Constantin… pardon Iohannis.

Vedeți la legătura de mai jos cum Lazăr Comănescu, fost consilier la președintelui Iohannis, ajuns la Cotroceni datorită românilor din Dispora, își bate joc de aceștia, refuzând accesul la dosarul votului din Diaspora, acel moment de rahat în care gașca inculpatului penal Puie Monta a încercat să-i umilească în ultimul hal pe românii plecati afara din cauza jafului PSD-ist.

Sursa: https://prisacariu.ro/

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora”

  1. Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2016 at 15:40

    […] Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora […]

Adauga un comentariu