Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie

miercuri, februarie 17, 2016 20:01
Posted in category Justitie, Mass-media

Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – PuscarieDe ce presa (dacă se poate numi asa) patronată de Voiculescu-Puscarie, prin intermediul Cameliei Voiculescu, este de rahat

Firma locală de cablu, ce-mi aduce în casă programele tembeliziunilor din Romania, are o ofertă cam sărăcăcioasă, dar include și Nasul TV. Prin noiembrie 2015, nu prea puteam să adorm într-o seară, așa încât am deschis televizorul și am rămas la emisiunea lui Cartianu, acolo unde era invitat un tip al cărui nume îmi scapă, dar numele acestuia nu-i foarte relevant pentru ceea ce urmează. Respectivul a povestit că a lucrat o perioadă la una din televizunile din imperiul media al lui Dan “Felix” Voiculescu, iar acolo a trăit, pe viu cum se spune, următoarea întâmplare.

Un reporter trebuia să facă un sondaj cu oamenii de pe stradă legat de un anumit subiect. Printre cei întrebați s-a găsit și unul care a vorbit ceva mai urât despre Ion Iliescu, cel care a asigurat domnia mafiei în România de după 1989. La montaj, scena cu pricina trebuia tăiată, dar, din neatenție, a scăpat și a intrat pe post. A doua zi, Voiculescu îi convoacă pe toți angajații respectivei televiziuni, le spune cam ce poate intra pe post și ce nu, ne le dă voie să-i pună nicio întrebare (dacă aveau întrebări trebuiau să lase scrise pe bilețele), iar sărmanul reporter, total nevinovat, este concediat fără nicio explicatie. Asta înseamnă independență jurnalistică în trustul de căcat al mafiotului Dan Voiculescu (trustul “Intact” pe numele lui).

Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie

A descoperit întâmplător Scrisoarea deschisă adresată de Radu Moraru lui Tolontan, justițiarul lu’ Pește. Iată mai jos un fragment.

“Stiu ca iti e greu sa te desparti de zecile de mii de euro de pe statul de salarii Voiculesciene dar sa o ataci miseleste, cu viclenie securistoida, pe singura Judecatoare din Romania care a avut „singe” sa il condamne pe Voiculescu, pe drept si pe bune, ei, asta e lipsa de barbatie draga Tolo!

Stii bine ca Judecatoarea Camelia Bogdan a fost corecta! Cum sa credem, noi romanii care nu sintem timpiti, ca ar fi fost „mituita” cu 10.000 de lei ca sa il condamne pe Voiculescu?!?! Bai Tolo, las-o-n mortii ei de mita! Nici in fotbalul vostru bastinas plin de pariuri perverse nu exista o asemenea mita! Niciun pirlit de arbitru din Divizia C nu se apleaca pentru 10.000 de lei!”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie”

  1. Banii din datoriile altor tari catre Romania au ajuns la Dan Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

    iunie 9th, 2016 at 16:36

    […] Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie […]

  2. Fratii Roncea, golanii de ieri, membri fondatori ai Partidului Romania Unita | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 1st, 2016 at 16:41

    […] Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie […]

Adauga un comentariu