PSD-ul a promovat întotdeauna PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii) pe cele mai înalte culmi ale vieţii publice din România

joi, octombrie 24, 2019 19:13

Nicolae VacaroiuCa în orice ţară bananieră care se respectă, în România există cel puţin vreo 3 milioane de neterminaţi intelectual şi moral, de jeguri şi gunoaie, de cretini şi imbecili, majoritate din rândul bugetarilor, pensionarilor şi asistaţilor, care au votat mereu şi mereu grupul infracţional cu acronimul PSD, chiar dacă acest grup a ucis în decembrie 1989, la Mineriada din iunie 1990, a distrus fabrici şi uzine, a furat pe rupte şi a obligat milioane de români să emigreze.

Dincolo de toate acestea, a promovat corupţia în toate sectoarele vieţii publice. Iar o ţară coruptă este o ţară săracă. De ce România a fost nevoită să împrumute peste 100 de miliarde de euro în ultimii 30 de ani pentru a supravieţui? Deoarece a fost condusă de mafioţi politici care n-au dezvoltat această ţară – economic şi moral -, ci au jefuit-o în ultimul hal. Cum îşi aranjau mafioţii din PSD jaful vedem şi în materialul de mai jos. Ce dacă ai învăţăt bine în şcoală, ce dacă eşti harnic şi deştept, toate acestea nu fac două parale atunci când mafiotul din PSD îţi va rânji în nas şi îşi va anagaja neamurile, cunoscuţii sau prietenii pe postul destinat ţie, pentru care te-ai pregătit zeci de ani, crezând, ca fraierul, că în ţara asta de căcat chiar contează să înveţi bine la şcoală.

Nicolae Văcăroiu mişcă apele Jiului

Nu e nici o minune. Este o realitate (din anii 2003-2004, plină guvernare PSD = ciuma roşie = mafia – n.m.) sulfuroasă, toxică şi poluantă, care a început la sfârşitul anului (2003 – n.m.). Din clipa în care Marian Mogoşanu, un obscur directoraş de fabrică de bere, a fost numit şeful Direcţiei Ape-Jiu Craiova. Simulacrul de concurs prin care a câştigat concursul a fost organizat pe 22 decembrie anul trecut (2003 – n.m.). În care Mogoşanu a obţinut acelaşi rezultat, de 8,75, cu al lui Marin Talău, director tehnic şi hidrotehnist la direcţie.

Pentru situaţia de balotaj, comisia a recurs la ajutorul ministrului Ilie Sârbu (socrul lui Victor Ponta, mafiot PSD-ist, fost popă, fost turnător la Securitatea comunistă, ministrul Agriculturii în guvernul mafiotului-puşcăriaş Adrian Năstase – n.m.). Care a decis că berarul Mogoşanu este noul director al apelor craiovene. După care Sârbu a plecat la vânătoare şi a ajuns la urgenţă, cu inghinala împănată de 70 de alice.

Explicaţia ascensiunii lui Mogoşanu nu este una de ordin metafizic, ci pur politică. Mogoşanu este membru de vază al organizaţiei PSD Dolj. Calitate incontestabilă, de la înălţimea căreia i-a intrat pe sub piele lui Nicolae Văcăroiu, tot aşa cum alicele au pătruns pe sub pielea scrotului lui Ilie Sârbu. Şi, în virtutea acestei calităţi, Mogoşanu senior s-a încuscrit cu Votcăroiu, cel care l-a cununat pe Mogoşanu junior.

Concursul? O frecţie. Revolta direcţiei? Vax albina. A fost suficient un singur telefon, a cărui voce duhnea a săniuţă, pentru ca Mogoşanu să ajungă dintr-un singur foc director. Peste nişte ape bete, mişcate de vodcea inconfundabilă a lui Văcăroiu. (Academia Caţavencu, nr. 631/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu