Creştinismul ateu social şi democrat din România

marți, martie 28, 2017 19:00
Posted in category Dictatura comunistă

Crimele comunistilorAșa-zisul creștin de azi are înfiptă, în procent de 50%, limba adânc în fundul dictatorului ateu Ceaușescu Nicolae

De stânga, dreapta sau centru, legionari, socialiști sau adventiști, baptiști sau ortodocși, întreaga suflare creștină/cretină din Românica are o admirație sinceră față de “geniul Carpaților”, demolatorul de biserici, ateistul bolșevic parașutat de Moscova, Ceausescu Nicolae. În Românica de azi, poți să-i umpli de rahat pe Băsescu, Iliescu, Constantinescu, Dragnea sau oricare politician, puțini vor reacționa să-i apere (în afară de postacii plătiți), dar, cum l-ai criticat pe Ceașcă, frătia ticăloșilor este totală. Te vor umple de scuipați, iar dacă s-ar putea te-ar băga la pușcărie fără regrete. Românica din Oltenia țiganizată și Moldova dominată de incultură și prostie are un adevărat cult pentru cizmarul care a înfometat o țară, care a considerat întreaga Românie propria moșie, în care faci experimente demonice, chiar dacă propaganda bolșevică le prezenta într-o altă lumină.

Pentru relele de azi vinovată este societatea liberă, în mintea cretinilor din Românica, nu mafioții care au furat această țară

O țară mai de căcat precum România țiganizată de azi, greu mai găsești pe acest pământ. O țară formată din cretini, pardon creștini, care să plângă după un dictator ateu este unicat în Calea Lactee. Tot soiul de ratați ai societății de azi, tot soiul de inculți și neterminați intelectual, tot soiul de impotenți și țoape, găsesc în dictatura comunistă perfecțiunea întruchipată, scuipând fără nicio jenă pe memoria milioanelor de victime ale acestui sistem criminal, inventat de evreul Marx, omul Satanei. Cum poți avea o țară civilizată și prosperă, din moment ce este populată de idioți ce plâng după biciul bolșevic.

Am o veste proastă pentru cei care cred în valorile democrației: suntem minoritari, iar dacă vrem să ne apărăm libertatea trebuie să luptăm

Libertatea nu este veșnică și nici nu apare de la sine. Ea se păstrează prin luptă și prin jertfă. Noi suntem liberi azi, deoarece au murit niște oameni în 1989. Jegurile nostalgice după regimul bolșevic ne-ar băga oricând la pușcărie dacă îndrăznim să criticăm comunismul sau, de ce nu, am fi împușcați fără nicio tresărire. Comuniștii nu sunt oameni, sunt animale barbare capabile să ucidă milioane de oameni, cum au făcut în secolul al XX-lea. Ei sunt “oameni” doar dacă accepți minciuna bolșevică. Altfel, te trimit urgent, și creștinește, în temniță sau îți iau viața. Stiți ce comentariu am citit în urmă cu ceva vreme de la un pupincurist bolșevic? Erau afirmații staliniste (în anul 2016?) precum “Fur curent” (idiotul voia ca toată lumea să meargă la Canal, la construcția socialismului multilateral dezvoltat), “80% dintre români apreciază comunismul” (vă dați seama că această țară nu are ce căuta în UE, nu are ce căuta în Europa civilizată), “dacă 80% spun că dictatura comunistă a fost bună, cum pot fi atât de nebun să spun altfel” (nenorocitu’ ăsta, ce merită un glonț în cap, te-ar interna la spitalul de nebuni numai dacă îndrăznești să amintește de victimele regimului comunist criminal; cam pleonastică formularea “regim comunist” și “criminal”).

Mafia PSD-istă a readus în prim plan metodele staliniste de guvernare, metode aplicate de ceva ani în Rusia, de către KGB-istul criminal Vladimir Putin, cel care pune trupele de represiune să aresteze minori de 14 ani ce au avut curajul să fie întâmplător în zona unui miting anti-Putin

PSD-ul, acest partid de mafioți și nostalgici comuniști, are aceleași texte precum cizmarul analfabet, care stâlcea la greu limba română, de care am scăpat cu greu în 1989. Exemple de manipulare bolșevică practicată de PSD, cel care trebuie eliminat din Internaționala Socialistă Europeană, fiind mai degrabă un partid mafiot și bolșevic.

 • Se poate nega orice manifestație anti-PSD sub pretextul că este finanțată de “agenturili” străine.
 • Se poate justifica orice furt prin aceea că tot “agenturili” nu-i lasă pe români să fie conduși de mafioți și corupți.
 • Se induce continuu ideea stalinistă conform căreia România ar fi o țară de oameni cinstiți, harnici, onești (hăăă, hăăă, hăăăă) etc., dar o duc rău deoarece sunt furați de multinaționale, ca și cum pe vremea Prea Târziu Împușcatului curgea laptele și mierea în România, nu era sărăcie, foamete¸înapoiere etc.
 • Orice arestare a unui corupt este comparată de teroarea comunistă, aceasta comparație umanizând sistemul criminal comunist, în comunism justiția era politizată, iar drepturile omului nu existau.
 • Se amintește mereu de neamestecul în treburile interne, tot o idee stalinistă, aceasta fiind de fapt paravanul în spatele căruia mafioții și corupții vor să fure fără a da socoteală nimănui.
 • Oricine atacă PSD-ul la UE este considerat trădător, așa cum oricine ataca regimul criminal comunist era vânat de Securitate, brațul înarmat al dictaturii lui Ceașcă, acest ultim stalinist al Europei.

Cred că România are două tabere diametral opuse: una a nostalgicilor comuniști, care ar aduce oricând întunericul bolșevic peste aceasta țară și una a celor care cred că libertatea este sfântă. România va fi mereu oscilantă până când una dintre tabere nu va fi anihilată de către cealaltă. Este preferabil să se întâmple la vot. Altfel, ori ajungem, din nou, în pușcăriile bolșevice, ori îi belim pe cei care ne vor sclavii unui regim criminal precum cel comunist. Personal, prefer a doua variantă. Chiar dacă sunt un tip milos, în comuniști aș trage fără milă. Stiu sigur că dacă n-o fac aș deveni sclavul unei societăți de coșmar în care am trăit primii 24 de ani din viață și îmi ajunge.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Creştinismul ateu social şi democrat din România”

 1. Ce mai făceau prietenii ciumei roşii, ierarhii ortodocşi, prin anii 2000 (X) | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 13th, 2018 at 11:34

  […] Crestinismul ateu social si democrat din Romanica […]

 2. Unii opozanti ai mafiei PSD-iste au limba in fundul Prea Tarziu Impuscatului | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 20:05

  […] Crestinismul ateu social si democrat din Romanica […]

 3. Ca sa ai politicieni curati, ai nevoie de o tara fara pupincuristi bolsevici si fara latrine care spala creiere | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2019 at 17:33

  […] Crestinismul ateu social si democrat din Romanica […]

 4. Timp, evenimente, oameni | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 19:27

  […] Crestinismul ateu social si democrat din Romanica […]

Adauga un comentariu