Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu

marți, iulie 12, 2016 10:51
Posted in category Mass-media

ReligieOare grecii și-au mai plătit datoriile sau sunt tot în rahat dar nu prea mai vorbește lumea?

Ce fac niște greci atunci când nu încasează spor de zâmbet sau spor de punctualitate? Scriu cărți. Cum ar fi „Ne vorbeşte Părintele Filothei Zervakos”, Edit. Cartea Ortodoxă-Egumenița, 2007. Ce fac românașii ortodocși atunci când nu distrug vestigii ale neamului românesc? Păi, se ocupă cu Flacăra Ortodoxiei (https://www.flacaraortodoxiei.ro/2016/07/tigancile-si-musulmanele-se-imbraca-decent-pe-cand-femeile-crestine-au-ajuns-la-nebunie.html), flacăra democrației fiind demult stinsă în BOR, cea mai coruptă instituție (dacă-i putem spune așa) din România. Ia fiți atenți ce articol bagă propagandiștii BOR la înaintare, pe respectivul site:

Țigăncile și musulmanele se îmbracă decent, pe când femeile creștine au ajuns la nebunie prin felul în care se îmbracă

Evident, este un fragment din cartea amintita mai sus, doar nu credeți că „Flacara Ortodoxiei” poate scrie și ceva interesant despre plaiul mioritic, de exemplu despre preoții care ne-au trădat și au făcut pactul cu Securitatea.

Iată și un fragment din ce-i coace mintea unui grec netrimis la munca (se știe că grecii sunt leneși, dar vor să trăiască bine). „Despre femei ce să mai spun? Nu au în minte altceva decât cum să se împodobească. Se întrec una pe alta în veşminte. Ce să spun şi despre îmbrăcămintea necuviincioasă pe care le îndeamnă să o poarte născocitorul răutăţii, diavolul. Vai şi amar! Cum de nu le e ruşine femeilor creştine? Ţigăncile şi musulmanele se îmbracă decent, pentru a nu-i sminti pe bărbaţi.” Se vede, mai ales dacă ne uităm la ISIS și la țiganii care au făcut prăpăd în Occident, legătura clară dintre ținută și atitudine: cei mai violenți sunt tocmai cei care, vorba grecului, nu s-au „smintit” de la ținutele femeilor (sclave sexuale la musulmani).

BOR, firmă în continuă expansiune, care cere tot mai mulți bani, produși de alții, dar care oferă înapoiere, întuneric, corupție, sclavie. Un popor de sclavi este păstorit de hoți și corupți, toți ascultători de BOR.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu”

  1. Crestinismul ateu social si democrat din Romanica | A șaptea dimensiune says:

    mai 25th, 2019 at 12:15

    […] Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu […]

  2. Biserica ortodoxă, sora mafiei PSD-iste si filiala Moscovei in Romania | A șaptea dimensiune says:

    iunie 1st, 2019 at 6:38

    […] Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu […]

Adauga un comentariu