Unii opozanti ai mafiei PSD-iste au limba in fundul Prea Tarziu Impuscatului

luni, aprilie 24, 2017 19:09

Executia cuplului CeausescuRomânii vor trăi bine și vor avea o țară ca afară doar în momentul în care vor scoate limba din fundul lui Ceaușescu

A reapărut spălarea comunistă a creierelor pe Facebook și nu numai. Au reapărut filmele de propagandă, produse în laboratoarele bolșevice de spălat creierele cretinilor, potențiali criminali, care ne-ar trimite iarăși în pușcării și la Canal. Postacii plătiți de PSD, care postează caricaturi cu Iohannis, dacă postezi ceva despre mafia PSD-istă, sunt niște îngerași în comparație de nostalgicii comunismului, care au la profil portretul unui criminal: Nicolae Ceaușescu. Cum amintești de crimele comunismului, cum îți sar în cap o haită de toate culorile, de la dreapta la stânga și invers. Nostalgicii bolșevismului criminal îi urăsc pe hoți, dar nu realizează că propun crima și genocidul, ca alternativă la hoție.

Procentul ateilor nedeclarați din Românica = procentul nostalgicilor comuniști

Gunoaiele care-i ling curul și astăzi dictatorului care a înfometat, izolat și terorizat această țară, vor reinstaurarea bolșevismului din ură pentru noțiunea de “om liber”. Altfel, dacă le place atât de mult comunismul, pot merge în Coreea de Nord. Dar nu, ei vor să ne pună din nou în lanțuri, să reintroducă cenzura, să fie aceeași corupție totală, să depindem de un tătuc, un fel de Dumnezeu pentru ateii nostalgici ai bolșevismului. Îi doare-n cur că Ceașcă a dârâmat biserici, dar se declară creștini, luptă împotriva unor imaginare boli ale societătii de astăzi, apărute în mintea lor bolnavă. Cred că opinca românească poate fi comparată cu Mercedesul german și că asistatul social din Românica nu este un leneș și un cretin, ce nu vrea să învețe o meserie, ci o, nu-i așa, victimă a societății de azi, care nu pune biciul pe el pentru a-l convinge să muncească.

Pupincuriștii bolșevismului criminal sunt de toate culorile politice. Stau și mă întreb cum naiba poți fi admirator al legionarilor, dar să-l apreciezi pe comunistul Ceaușescu, știut fiind faptul că Zelea Codreanu a luptat toată viața împotriva “ciumei roșii”. Cum poți fi liberal și, în același timp, să ai limba în curul lui Ceașcă, știut fiind faptul că mai toți politicieni liberali au sfârșit în temnițele comuniste. Cum poți ataca sistemul democratic, bazat pe alegeri libere, știut fiind faptul că altfel este dictatură, adică ceva infinit mai rău decât jaful de azi.

În toată această poveste, ironia supremă mi se pare următoarea: să folosești Facebook-ul, invenția unor capitaliști americani (și evrei printre ei), pentru a promova bolșevismul criminal și a înjura democrația, adică tocmai cea care asigură libertatea de exprimare.

Jeguri care apreciați comunismul criminal, Ceaușescu nu a apărut din neant, ci a fost, înainte de a ajunge Dictatorul suprem, unul din activiștii bolșevici care au măcelărit, după 1945, elita românească interbelică, poate cea mai importantă elită a acestei țări din toate timpurile. Iată mai jos un fragment din care se poate înțelege cât de criminal a fost Dumnezeul vostru, pupincuriști bolșevici, Nicolae Ceausescu. De ce nu muriți voi oare (sau emigrați în China sau Coreea de Nord) pentru a avea Românie precum Italia sau Germania.

La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți. (Wikipedia)

Si tot pe Wikipedia: „În iulie 2015, România a interzis prin lege cultul lui Ceaușescu.” (hăăă, hăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăă)

Același Ceaușescu a dat ordin să se tragă la Timișoara, în 17 decembrie 1989. Atunci au murit copii, femei, elevi, studenți, muncitori, ingineri, intelectuali etc. Am ascultat de mai multe ori limba română a acestui cizmar nenorocit, dând ordin să se tragă la Timișoara, și mi-a rămas în memorie afirmația “Noi (adică ei, bolșevicii) nu suntem Isus Christos să întoarcem și obrazul celălalt.” Trecând peste paradoxul că un ateu bolșevic citează din Noul Testament, după ce comuniștii au întemnițat și ucis preoți, Ceașcă a spus un adevăr: așa-i, bolsevicii sunt “doar” niște criminali odioși, care au ucis zeci de milioane de oameni în toată lumea, cum ar putea fi comparați cu jertfa din iubire de oameni a Mântuitorului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu