Cum am găsit cea mai bună şi cea mai ieftină husă Samsung

luni, ianuarie 7, 2019 11:09
Posted in category Diverse

Atunci când vine vorba despre Samsung, toată lumea ştie că avem de-a face cu un produs de calitate, dar care trebuie protejat. Am am să vă povestesc imediat păţania mea legată de achiziţionarea unei huse Samsung, dar înainte de asta mi-aş permite o scurtă observaţie. În urmă cu aproximativ 20 de ani, Nokia domina piaţa terminalelor mobile, aşa încât te puteai întreba dacă mai există şi altceva în afară de brand-ul Nokia. Cel puţin în România, în Europa în general, firma finlandeză nu prea avea un rival pe măsură. Deşi nu am urmărit foarte atent evoluţia din ultimii 10 ani, îmi amintesc, totuşi, că Nokia a fost cumpărată de Microsoft, parcă, şi încet-încet Samsung-ul a câştigat teren, devenind principalul brand în domeniul terminalelor mobile. Cei de la Samsung au venit tot timpul cu ceva nou, cu ceva inedit, cu ceva util care i-a făcut pe oameni să-şi dorească un produs marca Samsung.

Dar să revin la povestea mea, despre cum mi-am comandat o husă Samsung. Evident, societatea informaţională de astăzi, sau societatea cunoaşterii, cum mai spun unii, prezintă imensul avantaj că nu mai trebuie să umbli prin tot felul de locuri, în căutarea produsului dorit, căci poţi apela la un magazin online şi, cu câteva click-uri, ai comandat produsul dorit. Din fericire, oferta este diversă şi trebuie să alegi cu grijă locul virtual unde faci comanda.

Cum în urmă cu puţină vreme mi-am zis că ar fi momentul să-mi cumpăr un Samsung de ultimă generaţie, dar de care aveam absolută nevoie, având în vedere că vechiul meu smartphone avea nişte probleme – mai precis se bloca touchscreen-ul când îţi era lumea mai dragă -, ei bine, foarte încântat de Samsung-ul achiziţionat, am realizat că trebuie să-mi cumpăr şi o husă de protecţie pentre el, nu de alta dar sunt un tip care are grijă de lucrurile şi persoanele importante din viaţa lui.

Bun, am intrat pe net să caut respectiva husă. Cum mă grăbeam foarte tare în acea zi, aglomerată la maxim, am ales la întâmplare locul unde am făcut comanda pentru husa respectivă. Din experienţa anilor trecuţi, având în vedere şi faptul că, totuşi, se merge spre servicii de calitate, sper, mi-am imaginat că-n cel mult două-trei zile voi avea produsul dorit, pe care-l şi plătisem. Numai că, surpraiz-surpraiz, acest produs a venit după vreo 5 zile şi era diferit de ceea ce am ales de pe site-ul lor. Cum deja îl plătisem şi mi-am imaginat că, până la urmă, nu-i sfârşitul lumii dacă nu este chiar ce mi-am dorit, am luat husa şi am folosit-o o perioadă, chiar dacă eram convins că sunt huse mult mai bune decât ceea ce am primit eu.

Peste câteva zile de la respectiva întâmplare, mă revăd cu un prieten căruia îi povestesc ce-am păţit în legătură cu husa pentru Samsung-ul meu nou. Foarte mirat, prietenul meu mă întreabă dacă am auzit de phoneguard.ro. I-am spus smerit că, din păcate, nu am auzit de acel site, deoarece este doar a doua husă de smartphone pe care o comand în toată viaţa mea. “Să ştii, mi-a spus prietenul meu, că au cele mai bune huse pentru Samsung şi la ei trebuie să ajungi dacă vrei ceva bun, ceva de calitate şi la un preţ avantajos. Iată, a continuat prietenul meu, scoţând din buzunar Samsung-ul lui, într-o husă deosebită, eu de acolo am comandat şi, trebuie să recunoşti, arată bine husa de protecţie, îmi protejează Samsung-ul foarte bine, şi am luat-o ieftin, în comparaţie cu ce preţuri sunt prin alte locuri.” După acea întâlnire, ce credeţi că am făcut? Am comandat şi eu o husă pentru Samsung de pe acelaşi site, husă de care sunt foarte mulţumit şi pe care mi-am dorit-o de prima dată.

Husa Samsung
Husa Samsung de la PhoneGuard

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu