Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României

luni, mai 28, 2012 20:43

Crin AntonescuAşa arată un individ care-şi doreşte să fie un model pentru viitoarele generaţii? Aşa arată noua faţă a României?

Să nu mai punem întrebări inutile. Până la urmă Crin Antonescu e un neica-nimeni, un zero barat. Este o nulitate politică şi nu numai. Nu are valori morale clare, altfel nu s-ar fi aliat cu neocomuniştii, iar cei fără valori sunt nişte gunoaie în bătaia vântului. N-a înţeles nimic din istoria pe care a studiat-o, nu dă doi bani pe votul popular, altfel cum se poate explica refuzul acestui Cr(et)in de a aplica rezultatele Referendumului din 2009.

Forţa lui este mediatizarea. Este singura lor armă, a celor care mai cred în prostirea poporului cu televizorul. Este un laş care să dă zmeu la Antenele securistului Felix-Voiculescu. Îl doare-n cot de suferinţele celor ucişi de bolşevici, dintre care şi foarte mulţi liberali. Având alături tot soiul de scursuri umane, acest individ rătăcit în istorie pare să uite un mare adevăr: ceea ce clădeşti pe ură şi minciună nu rezistă timpului. Nu va ajunge niciodată preşedintele României, deoarece mai cred că ţara aceasta nu este blestemată. Despre acest personaj am mai găsit ceva: a fost turnător la Securitate. Nu ştiu dacă este adevărat sau nu, fiecare poate aprecia după propria conştiinţă. Iată mai jos materialul şi sursa.

DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429

Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf.

Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de „acord”, la bucată. Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai „poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirma chiar ofiterul al carui informator era… Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc), spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea, nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. „Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. „Avea o fire care „ştia” să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de „prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

„Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai înflorea şi el.

În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore” – spune Ioan Ichim, fost ofiter al Securitatii din Tulcea. Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic. Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii, nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmariţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se „simpatic”. (https://www.exploziv-news.ro/contrabanda-arme/833-dosarul-de-securist-al-lui-crin-este-2456sca-dss-01429.html)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României”

 1. Republică, măreaţă şatră (II) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2015 at 15:56

  […] Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României […]

 2. Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ | A șaptea dimensiune says:

  august 21st, 2015 at 15:35

  […] Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României […]

 3. Nu votați „Securitatea” | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 7:47

  […] Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României […]

 4. Securistul Dan Voiculescu a pus haite de postaci să-i facă propagandă pe Internet | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 10:21

  […] Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României […]

 5. În România, turnătorii la Securitate sunt bine | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 9:32

  […] Cum arată, beat şi descheiat la prohab, viitorul preşedinte al României […]

Adauga un comentariu