Cum plâng unii după cenzura comunistă din China

sâmbătă, decembrie 29, 2012 20:50

InternetPentru ciobanii și țiganii din România, nu există victime ale sistemelor dictatoriale. De exemplu, în Siria sunt uciși de luni de zile oameni nevinovați de către un regim criminal. Ce fac românașii? Îi înjură pe americani, normal. Așa-i când bagi internet în orice mahala și cătun din Republica Securistică România. Ce fac ciobanii din România atunci când în China accesul la Intenet este aproape anulat, după cum se poate citi în materialul de mai jos? Sunt înjurați americanii, normal. Plus autoritățile din România, unde, dragi tovarăși și ‘preteni’, am aflat că există cenzură (hă, hă, hă). Chiar așa?

Personal, nu am avut niciodată probleme cu accesul la Internet, nu cred că cineva ne urmărește sau ne cenzurează opiniile. Asemenea aberații le pot vehicula doar niște bolnavi mintali, precum cei care o ard pe net, înjurând totul. Haideți să vedem materialul și câteva comentarii extrase din inteligența baladei populare Miorița. Doar ciobanul ungurean nu-l mai ucide pe cel moldovean, ci stă ca proasta-n drum în timp ce unii sunt măcelăriti pe Terra. Doar nu-i la noi, maică. Aici tăticul Ilici Iliescu și-a făcut treaba, iar azi USL-ul aceluiași tătuc a pus România pe axa corectă, taică. Axa fiind Moscova – Kabul – Beijing.

CHINA: Legi tot mai dure pentru internet

China a înăsprit astăzi legile privind accesul la internet, după ce legislativul chinez a votat pentru aplicarea unui regulament mai vechi care îi obligă pe utilizatorii de internet să le ofere furnizorilor de internet numele complet, relatează BBC.

Potrivit agenției de presă chineze Xinhua, măsura face parte dintr-un pachet de legi care își propune să protejeze informațiile personale. Însă criticii consideră că autoritățile încearcă să limiteze libertatea de expresie. Potrivit acestora, noile măsuri reprezintă o dovadă că noua conducere a Chinei consideră că internetul este o amenințare.

În ultimele luni, internetul și rețelele de socializare au fost utilizate pentru a organiza proteste de stradă. Totodată, mai mulți oficiali corupți ai Partidului Comunist au fost expuși de persoane care au postat informații pe internet.

Autoritățile chineze monitorizează cu atenție internetul și blochează în mod constant accesul utilizatorilor la unele site-uri. În ciuda acestui fapt, sute de milioane de chinezi folosesc internetul, iar mulți au mici bloguri unde publică informații sau dezbat diferite chestiuni de interes național.

Potrivit noilor măsuri, oricine dorește să acceseze internetul trebuie să semneze un document și să le ofere furnizorilor de internet și operatorilor de rețele numele reale. Înregistrarea utilizatorilor cu nume reale ar fi trebuit să fie implementată din 2011, însă până acum legea nu a fost aplicată în totalitate.

Cea mai mare firmă de internet din China, Sina Corp, a avertizat recent că o astfel de măsură va reduce foarte mult traficul pe site-ul Weibo deținut de Sina Corp, un site similar Twitter, folosit de peste 300 de milioane de utilizatori chinezi.

Potrivit noii legislații, furnizorii de servicii de internet sunt obligați să oprească „transmiterea unor informații ilegale” imediat ce au observat că astfel de informații au apărut pe internet, să șteargă postările și să anunțe autoritățile.

Noile măsuri vor fi implementate la numai o lună de la alegerea noii conduceri a Chinei, în fruntea căreia se află acum Xi Jinping.

Doar chinezii fac asta? Sa vezi ce fac americanii si englezii !!! Imbecilitatea aia numita ACTA ( acum sunt alt nume pe care nu il mai stiu pentru ca il schimba in fiecare luna doar doar or impune cenzura totala ) este de 1000 de ori mai dura decat ce fac chinezoii comunisti ! Sa vezi cum dispar comentariile de prin site-urile romanesti daca te pune dracu sa scrii ceva la adresa politicului sau ceva ce nu convine proprietarului de site ! ( si aici la yahoo am fost cenzurat ) (Secondo, un retardat)

Pana si comunistii astia au mai multe libertate ca noi :))). Toate firmele de net din romanica iti cer toate datele personale deci SRi-ul stie tot ce faci cand folosesti retelele de net si inregistreaza totul undeva (Bogdan, un „patriot”)

Ma pe astia nu ii putem educa decat cu frica. Toate astea se datoreaza legilor de kkt din tara ar trebui reintroduse in sistem pedeapsa cu moartea si ce cea corporala cum era pe vreamea lu impuscatu. Cand ieseau din puscarie aratau ca niste stafii si ar fi facut orice sa nu se mai intoarca acolo. Cu legile de genu asta am scapa si de smekeri astia de cartier, i-am educa pe toti. Uitativa al tarile astea supradezvoltate din Asia, numai cu asemenea masuri isi controleaza populatia care sare calu. (acelasi Bogdan, corigent la limba romana, probabil)

Si cel mai cretin comentariu: sa plateasca banii cheltuiti la Referendumul pentru demiterea Presedintelui Romaniei cei care nu au votat (nu Ponta sau Antonescu). Oare ce merita acest idiot?

Uite na pe ce am celtuit niste bani cu referendumul asta. Oare cine ii da inapoi (ar trebui sa ii plateasca cei care nu au votat). Acu nu mai conteaza daca a fost demis sau nu ci conteaza lipsa de interes a romanilor fata de viitorul lor. Suntem o tara de tampit isi idioti aruncam cu banii pe geam aiurea si la urma tot noi ne plangem indiferent de categoria sociala pe care o detinem ca lucrurile in Romania is cu susu in jos: legi, econimie, justie, educatie nici nu mai zic. Tot asteptam sa treaca timpul poate se rezolva lucrurile de la sine ne uitam la ce se intampla sus la guvernare ca la o telenovela care te tine cu sufletul la gura. Ca nu stii nicioadata ce fel de actiuni scadaloase vor face personajele principale si terte. (acelasi Bogdan, nascut cu malformatii).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum plâng unii după cenzura comunistă din China”

 1. China comunista, lagar de exterminare pentru unii din cetatenii ei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 20:38

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

 2. Diferența între Mbps și MB/s | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 14:06

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

 3. Unic și irepetabil pe Internet | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 15:12

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

 4. Internet fără curent electric | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 15:33

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

 5. Rubrici cretine și cititori pe măsură (II) | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2016 at 19:56

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

 6. Drumul spre libertate a fost lung | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2019 at 15:14

  […] Cum plâng unii după cenzura comunistă din China […]

Adauga un comentariu