Cum revii de la Windows 10 la Windows 7

joi, august 27, 2015 11:29
Posted in category IT

De la Windows 10 la Windows 7Se știe că Microsoft permite trecerea de la Windows 7 la Windows 10, pentru cei care vor să aibă ultima versiune de Windows. Odată trecuți la Windows 10 s-ar putea să contatăm că acest sistem de operare nu e cel mai potrivit pentru configurația calculatorului nostru. Mai precis, necesită resurse mai mari decât Windows 7 și, în consecință, viteza e mai mică, nu prea găsim drivere compatibile cu Windows 10 etc. În aceste condiții, ne-am putea întreba dacă nu putem reveni la Windows 7. Răspunsul este afirmativ, dar cu o condiție: revenirea să se facă în termen de o lună de la momentul când ați făcut upgarde la Windows 10. Dacă termenul de o lună este depăsit, nu mai puteți reveni la Windows 7, ci trebuie să cumpărați o altă copie pentru Windows 7.

Cum revenim de la Windows 10 la Windows 7

Din meniul Start, selectăm Settings, apoi Update and Security. În mod implicit, veți ajunge la pagina de actualizare Windows, care nu este ceea ce dorim să facem. Mergeți în bara laterală din stânga și selectați opțiunea Recovery. Faceți click pe această opțiune și veți vedea diferite opțiuni de recuperare. Printre ele, se află și Go back to a previous version of Windows. Faceți click pe aceasta și procesul de revenire la Windows 7 va începe. Pe parcurs, veți introduce parola și veți fi întrebați care sunt motivele pentru care reveniți la Windows 7. După finalizarea procesului (care poate dura mai mult sau mai puțin, în funcție de configurația calculatorului și de alți factori), veți avea instalat din nou Windows 7 pe calculator.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum revii de la Windows 10 la Windows 7”

 1. Optimizare Windows 7 | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 12:23

  […] Cum revii de la Windows 10 la Windows 7 […]

 2. Cele mai bune programe antivirus gratuite in 2016 | A șaptea dimensiune says:

  iulie 21st, 2016 at 16:11

  […] Cum revii de la Windows 10 la Windows 7 […]

 3. Ce ar trebui sa stii daca vrei sa folosesti in continuare Windows XP sau Windows Vista | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 8:42

  […] Cum revii de la Windows 10 la Windows 7 […]

Adauga un comentariu