Cum să furi în România, dacă eşti ţigan infractor şi România este guvernată de PSD = ciuma roşie = mafia

duminică, ianuarie 19, 2020 12:27

Tiganizarea RomanieiMai jos, o scurtă însemnare din 2004, anul în care se finaliza trecerea României din proprietatea celor mulţi în proprietatea baronilor PSD. Şi aşa a rămas până astăzi. În toţi aceşti ani, Antenele securistului puşcăriaş Dan “Felix” Voiculescu prezintă pe ecrane numai ţigani, în general manelişti sau cu legături cu jegul numit “manea”, şi piţipoance inculte şi analfabete, care-şi arată fundul şi păsărica, la ore de maximă audienţă, precum Daniela Crudu, care mi-a rămas în memorie în urmă cu cinci ani, ultima oară când m-am uitat un minut la cocina, la rahatul, la closetul numit Antena 1 (sau Antena 2, nu mai ştiu exact).

La fel, nu ştiu, deoarece nu mă uit, dacă mai există emisiunea de căcat a acelui Cacatos, pardon Capatos, emisune care, pe vremuri, începea cu două tipe care dădeau din funduleţ, spre bucuria puştanilor care au coşuri pe faţă şi sunt virgini şi care n-au descoperit că Internetul e plin de filme porno, cu fete mult mai reuşite decât piţipoancele aduse de Cacatos în emisiune. Mi-e greu să cred că cineva care munceşte în România, la ora 23:00, are chef să-i vadă fesele Danielei Crudu, fiind rupt de muncă. La asemenea rahaturi se uită doar interlopii, cocalarii, asistaţii şi alte asemenea jeguri, care toată ziua dorm sau nu fac nimic, şi, logic, seara au chef de o masturbare scurtă privind la emisiunile jegoase ale Antenei 1.

Dar să revenim la ţiganul infractor din 2004, cel care a înţeles rapid că PSD = ciuma roşie îţi dă voie să furi, într-o ţară transformată de baronii PSD-işti în ţara hoţilor, mafioţilor şi corupţilor.

Să zicem că ai un plan de afaceri genial: cumperi carburanţi de calitate inferioară de la rafinăriile din Ploieşti; pe carburanţii ăştia întocmeşti acte false şi îi treci, să zicem, motorină; apoi, cu carburanţii inferiori şi cu actele false, te prezinţi la o benzinărie Petrom (pe atunci Petrom-ul nu era privatizat, adică aparţinea “boborului”, mai exact baronilor PSD – n.m.) şi plasezi marfa ca motorină cu tot cu taxele de drum.

Ăsta-i planul. E bun, chiar genial, dar ca să meargă îţi trebuie o relaţie la rafinărie şi încă una la benzinărie. Se rezolvă şi asta, nu-i greu. Totuşi, îţi mai trebuie ceva. Corect, o firmă prin care să plimbi actele false. Ţi-o faci şi asta, dar ce nume îi pui?

Aici e partea cea mai grea a afacerii. Dar nu disperaţi, sunt oameni care au trecut şi de asta. De exemplu, Sporer Petru din Timişoara, zis Baronul, care şi-a făcut firma Gajo dillo. Numele acestei firme vine din ţigănescu Gajo dillo, care pe limba şoferilor (încă – n.m.) majoritari înseamnă Român prost. Hai, că un nume mai bun nici voi n-aţi fi găsit.

A venit timpul ca statul să se adapteze şi el la noile realităţi pe care le încurajează. Pentru început, ar fi de bun-simţ ca ANC – Autoritatea Naţională de Control să-şi schimbe ea numele şi să-şi zică, simplu, HMM – “Haz morocar, mânca-ţi-aş”. (“Academia Caţavencu”, 639/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu