Cocalari au fost, cocalari sunt încă, şi-or fi în neamul românesc, ce riscă să devină ţigănesc

joi, iulie 25, 2019 17:15

Opriti tiganizarea Romaniei!Dintotdeauna PSD = ciuma roşie = mafia, grupare infracţională ce reprezintă, printre alte jeguri umane, şi pe ţiganii din ce în ce mai numeroşi în România – 90% dintre ei nu lucrează nicăieri legal, adică nu cotizează cu nimic la bugetul statului, acolo de unde primesc bani de ajutoare sociale, fiind nişte paraziţi întreţinuţi de “fraierii” care mai şi muncesc legal în România – ei bine, PSD = partidul ţiganilor a pus, de când a venit în România pe tancurile armatei roşii invadatoare, pumnul în gura presei, fie că s-a numit Partid Social Democrat, fie că s-a numit Partid Comunist Român. Un exemplu din 2003, din judeţul Hunedoara, acel judeţ unde minerii criminali disponibilizaţi au fost înlocuiţi de găştile interlope ţigăneşti, aflate sub tutela unei poliţii corupte, PSD = ciuma roşie = mafia fiind simbolul suprem al corupţiei.

Cum ascultă ziaristul o Manea

Acum o săptămână (era octombrie 2003 – n.m.), Cosmin Pretorian, corespondent al Evenimentului zilei, a avut înfăţişare la Judecătoria Balş. Nimic deosebit aici, cu excepţia faptului că, pentru Cosmin, înfăţişarea s-a transformat într-un atac la înfăţişare.

Pe scurt, reclamantul care răspunde la numele Gheorghe Manea şi la dragul apelativ “Hooo!”, a profitat de mâinile sale – rămase slobode după încă o încleştare în justiţie – şi a tăbărât cu ele direct în gâtul ziaristului, acordând apoi atenţia cuvenită şi altor locuri anatomice ale dujmanului.

Toate astea, sub ochii magistraţilor şi sub arcadele îngrozite ale oamenilor de ordine.

Aşadar, încă un caz în care s-a pus pumnul în gură unui ziarist cu tot cu ghiul. (“Academia Caţavencu”, nr. 620/2003)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu