Cum salvezi o conversație ChatGPT pentru a o revedea mai târziu

duminică, martie 12, 2023 8:24
Posted in category IT

ChatGPT, Romania

Revenim la ChatGPT, chatbot-ul AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) al companiei OpenAI, aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din istoria Internetului, apărută la sfârşitul anului 2022.

Capacitățile avansate ale ChatGPT vă pot oferi informații incredibile. Dacă doriți să revedeți acele conversații mai târziu, acestea pot fi salvate. ChatGPT vă ajută să salvați, să redenumiți și să editați chat-urile ulterior. Iată ce trebuie să faceţi.

Întâi trebuie să vă conectaţi la contul pe care l-aţi creat pe platformă şi să începeţi o conversaţie.

Odată începută conversaţia, va apărea o nouă filă în bara din stânga ce conţine conversaţia salvată automat de chatbot. Aceasta este etichetată de ChatGPT în funcţie de subiectul conversaţiei.

Nu este nesar să faci click pe un buton de salvare, deoarece toate conversaţiile anterioare sunt salvate, cu excepţia cazului în care le-ai şters anterior. Dacă dintr-un motiv oarecare pierdeți accesul la cont sau ștergeți o conversație din greșeală, nu veți mai avea acces la conversație.

Chiar dacă ChatGPT denumește conversația folosind prima ta solicitare, poţi redenumi conversaţia (click pe pictograma creion) prin alegerea unui nume mai semnificativ pentru tine, care te poate ajuta să identifici conversația mai rapid la o dată ulterioară. Toate aceste opţiuni sunt în bara din stânga, inclusiv opţiunea de ştergere a conversaţiei (click pe iconiţa ce reprezintă un coş de gunoi).

Pentru ce pot folosi ChatGPT?

ChatGPT este un chatbot inteligent antrenat pe cantitățile mari de date, inclusiv pe întregul Internet înainte de 2021. Prin urmare, puteți folosi ChatGPT pentru a pune întrebări pe orice subiect care a apărut înainte de 2021. De asemenea, puteți folosi capacitățile sale avansate pentru a efectua şi alte activităţi, cum ar fi scrierea unui text, codificarea, realizarea de imagini și multe altele.

De ce aș vrea să salvez o conversație cu ChatGPT?

ChatGPT vă poate ajuta în multe proiecte pe care s-ar putea să doriţi a le revedea la o dată ulterioară. De exemplu, în cazul colaborării la un proiect, este logic să salvați conversația și să o revedeți la o dată ulterioară pentru ca fiecare membru al echipei să lucreze la proiect, până când obțineți rezultatul dorit.

ChatGPT este gratuit?

ChatGPT este disponibil gratuit și include funcția de salvare a conversațiilor. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți acces general chiar și în orele de vârf și să experimentați timpi de răspuns mai rapid, există o versiune plătită numită ChatGPT Plus. Preţul pentru versiunea plătită este de 20 USD/lună.

Sursa informaţiilor: ZD-Net.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu