Cum vor masonii si UE sa le ia romanasilor lenea si prostia

duminică, iunie 5, 2016 11:58

Citat Octavian GogaPlus lașitatea și prejudecățile. Știți ce-am constat după aproape 10 ani de citit una, alta pe Internet? Că românul s-a născut poet și moare idiot. Atât de idiot încât realizezi că vor mai trece 100 de ani până când românașii vor realiza că ei sunt singurii vinovați pentru situatia de azi din Românica. Dar s-o luăm metodic.

  • Cum eram noi cei mai buni din Europa și ne-a corupt UE
    Cam asta recită unii. Că multinaționalele fac și dreg. O fi el ceva adevăr și-n aceste texte, dar haideți să ne aducem aminte cum arăta România pe vremea primelor mandate ale țiganului KGB-ist Ion Iliescu. Și avem așa: o țară întunecată de mineri, o tară refuzată de toată lumea, ocolită, izolată, o tară în care drumurile erau mai praf ca azi, doar că nu era internetul să debiteze toți proștii tot felul de perle, o țară inexistentă pentru SUA, cunoscut fiind faptul că mai toate vedetele din Occident credeau că, suprema umilință, Budapesta este capitala României (așteptăm cu interes “Țiganii! Țiganii!” la Euro 2016), o țară în care se dădea șpagă la greu, dar nu exista niciun DNA să-i întrebe pe Ilici Iliescu și gașca sa de mafioti de sănătate, o tară unde infractori precum Miron Cozma dădeau lecții de democrație la tembelizor, de crăpau ungurii de râs gândind-se că România nu va ieși din Evul Mediu prea curând. Cam asta a pierdut România odată cu intrarea în UE.
  • Cum sunt masonii răi și clerul bisericesc bun
    Gradul de idioțenie este și mai mare atunci când vine vorba de Masonerie. Ce nu stiu tâmpiții care bat câmpii la greu cu “masonii răi” este faptul că un Alexandru Ioan Cuza, de exemplu, a fost mason, dobitocilor. Iar fără el nu aveam învătământ de masă, nu aveam pământ împărțit țăranilor etc. Sau poate plângeti dupa faptul că Biserica avea milioane de hectare de pământ, lucrate de țăranii pe care masonii, în imensa lor răutate, i-au eliberat de statul de iobagi. Ca să nu mai vorbim de țiganii deveniți liberi. Și tot masonii i-au trimis pe nobilii cu sânge albastru și apucături negre, unii dintre ei, la lada de gunoi a istoriei. Iar fără masonerie era un stat religioso-dictatorial în care erai ars pe rug dacă vecinul cu care te-ai certat realiza brusc ce vrăjitor periculos ai devenit în ultima vreme.
  • Românii, descrişi de istoricii străini: supuşi, leneşi, fatalişti şi superstiţioşi. „O naţie occidentală cu apucături orientale”
    Puțină istorie. Pasivi, supuşi, leneşi, extrem de fatalişti şi superstiţioşi. Aşa au fost priviţi românii în trecut de istoricii şi sociologii care au poposit pe pământ românesc şi care au analizat firea românilor, lăsând mărturii scrise. Majoritatea istoricilor străini au punctat calităţile negative ale naţiei considerată una occidentală, dar cu apucături orientale. Un neam de supuşi, modeşti, resemnaţi până la laşitate, deloc harnici, dar foarte inteligenţi. Aşa au fost văzuţi românii în trecut de istoricii străini care s-au aplecat asupra analizei caracterului poporului român. Timiditatea, paralizia voinţei, frica şi lipsa de curaj erau trăsăturile de caracter care stăpâneau sufletul românilor în secolele trecute. Aproape toţi străinii care au vizitat ţările româneşti au fost izbiţi de de însuşirile negative ale caracterului naţiei române. Astia suntem.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu