8 milioane jumatate de români au cont pe Facebook

joi, iunie 2, 2016 16:42
Posted in category IT

FacebookSe pare că românii preferă Facebook-ul în detrimentul altor rețele de socializare. Dovada cea mai clară este faptul că peste jumătate din numărul românilor cu vârsta peste 13 ani (sub 13 ani e mai greu să ai cont pe Facebook, dar nu imposibil) au cont pe Facebook. Numărul aproximativ de români ce au cont pe Facebook este de 8,5 milioane.

În topul orașelor cu cei mai mulți români ce au cont pe Facebook, primul este Bucureștiul cu aproape 2 milioane de utilizatori, urmat de Cluj, Timișoara și Iasi, fiecare cu aproximativ 260.000 de utilizatori. Iar aceste date sunt deja depășite, zilnic apărând alte conturi pe Facebook.

Dacă nu ştiaţi, există Serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania, acolo unde sunt prezentate informaţii şi clasamente interesante, referitoare la prezenţa românilor pe celebra reţea de socializare.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “8 milioane jumatate de români au cont pe Facebook”

  1. Cum vor masonii si UE sa le ia romanasilor lenea si prostia | A șaptea dimensiune says:

    iunie 5th, 2016 at 12:00

    […] 8 milioane jumatate de români au cont pe Facebook […]

  2. Facebook, lider autoritar al retelelor de socializare | A șaptea dimensiune says:

    august 18th, 2016 at 14:40

    […] 8 milioane jumatate de români au cont pe Facebook […]

Adauga un comentariu