Dacă dragoste nu e întotdeauna, un masaj erotic este oricând la dispoziţia ta

miercuri, iulie 31, 2019 11:01
Posted in category Diverse

Ca să fim foarte riguroşi, deşi în acest domeniu prevalează instinctele în detrimentul raţiunii, mai corect spus este “gata oricând dacă te programezi”. Dar programarea e o banalitate, mai ales pentru cineva care-şi doreşte momente unice, de plăcere maximă. Unde? La Artemis, locul în care te aşteaptă modele de vis. Iar visele pot deveni realitate, chiar dacă unii sunt sceptici în această privinţă.

Cum acest material are o temă extrem de atrăgătoare, cu dimensiuni ideale, 90-60-90, o să plonjăm în abisul sufletului uman, acolo unde, de mii de ani, sălăşluieşte cuplul dragoste şi sex. De multe secole, pământenii se joacă foarte serios de-a dragostea, lăsându-se ispitiţi, de multe ori chiar dominaţi, de capriciile ei. Cum nu suntem roboţi, fiecare dintre noi are motivaţii de ordin biologic, fiziologic, psihologic, social, educaţional atunci când acţionează într-un fel sau altul, pe tărâmul dragostei şi/sau al sexului.

Dacă lăsăm la o parte dragostea platonică, ce are farmecul ei, chiar dacă unii o consideră pierdere de timp, dargostea erotică pare să fie împlinirea sentimentelor şi nevoilor noastre. Iar această dragoste erotică, finalizată cu un act sexual, a cunoscut de-a lungul vremii etape ce mergeau de la firească necesitate la păcat.

Voltaire, parcă, spunea ceva de genul “Dumnezeu a inventat sexul, iar preoţii au inventat căsătoria”. În Europa cel puţin, odată cu dominaţia totală a Evului Mediu, plecând de la ideea “păcatului originar”, cu un Adam şi o Eva izgoniţi din Rai, o lungă perioadă de timp societatea tribală, înapoiată şi criminală a Evului Mediu întunecat a pedepsit cunoaşterea şi recunoaşterea actului sexual, inoculând un sentiment de vină pentru cele mai fireşti dorinţe ale oamenilor. Se mergea pe ideea că poftele trupului sunt păcătoase, de aceea oamenii nu erau altceva decât sclavii unor barbarii oficializate, în care erau călcate în picioare toate realităţile anatomiei şi fiziologiei umane.

Dar anii au trecut, iar acele vremuri întunecate s-au dus. Astfel, oamenii au descoprit că trupul joacă un rol important în mecanismul plăcerii, că acest trup lăsat liber poate aduce cu sine eliberarea mentală şi sufletească. Fără a se ajunge neapărat la un act sexual, atingerea anumitor puncte ale trupului nostru poate genera plăceri nebănuite. Europenii au descoperit târziu importanţa masajului erotic, precum cel de la Artemis, în timp ce asiaticii îl practică de mii de ani.

În cultura europeană, veacuri în şir, atracţia sexuală avea la bază misterul feminin, iar femeia era considerată un simplu obiect al plăcerii. Chiar în anii mai apropiaţi de cei de astăzi, poate chiar şi astăzi la unii, femeia înseamnă kinder-koche-kriche (copii-bucătărie-biserică), fiinţă obligată să iubească, să slujească, să se supună (to love – to serve – to obey) bărbatului stăpân.

Dimpotrivă, în culturile asiatice, denumite “primitive” de către europeni, o lungă perioadă de timp, femeile aveau acces la cunoaşterea şi practicarea vieţii sexuale, în mod egal cu bărbaţii. Mai mult, adulţii organizau pentru copii cursuri, ceremonii de iniţiere, transmiţându-le experienţa lor sexuală.

La români, în 45 de ani de comunism, sexualitatea nu a cunoscut, în mentalitatea generală, decât două unice alternative: pudoare exagerată sau vulgaritate. Adică ruşine şi neruşinare, decenţă exagerată sau obscenitate.

E bine să ne cunoaştem, pe noi şi pe cei de lângă noi, să respectăm trupul şi sensibilitatea fiecărui om. Putem face toate acestea, plus altele de acest fel, şi cu ajutorul unui masaj erotic Artemis

Masaj erotic Artemis

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu