PSD = ciuma roşie, grupare interlopă susţinută de cei fără prea multă şcoală

luni, octombrie 12, 2020 8:02

PSD = ciuma rosieAm Netflix de nişte ani şi unul dintre filmele care m-au marcat profund a fost serialul cu viaţa lui Pablo Escobar, celebrul narcotraficant columbian. Acest criminal şi-a terorizat propria ţară folosind cea mai de temut armă: corupţia. Ca poliţist, judecător, politician în Columbia acelor ani aveai doar două variante: banii de la Escobar sau glonţul, evident tot de la oamenii lui Escobar. Toţi cei care-i făceau probleme, nu erau “cuminţi”, sfârşeau cu un glonţ în cap (sau în alte părţi ale trupului).

Acest criminal notoriu avea o întreagă armată. Şi aici voiam să ajung. Ucigaşii plătiţi ai lui Escobar erau din ăştia care votează astăzi în România PSD = ciuma roşie: fără prea multă şcoală, uşor de cumpărat, fără să ştie vreo meserie (cum sunt asistaţii), gură-cască ce-şi duceau viaţa de rahat pe străzi murdare şi infecte. Aproximativ 30 de ani ( ca şi mafioţii PSD-işti în România) aceşti nemernici i-au terorizat pe oamenii paşnici şi muncitori ai Columbiei acelor vremuri.

Până la urmă, Pablo Escobar a sfârşit cum merita (ăsta merita o moarte în chinuri, dar haideţi să trecem peste): împuşcat de trupele speciale columbiene pe acoperişul unei case, în timp ce voia să fugă. Vor sfârşi mafioţii PSD-işti din România, care au terorizat această ţară vreme de 30 de ani, în puşcărie, aşa cum merită?

Revenind la caracterul votanţilor PSD, caracter de gloată analfabetă, iată, mai jos, un exemplu din 2004, cu activiştii fără şcoală ai ciumei roşii în acţiune.

PSD, un partid de scule mici, dar scumpe

De curând (era 2004 – n.m.), când se-ngânau fondurile Phare cu cele publice, organizaţia PSD din Caraş-Severin şi-a tras şi ea un sediu nou. Locaţia în care s-a aşezat sediul cel nou este fostul restaurant “Coroana” din Reşiţa.

Nu ştim dacă pesediştii călărăşeni au păstrat ţambalul din fostul local – dar speră, că da, ca să aibă şi ei la sediu un aparat la care să ştie umbla.

Fiindcă noua aparatură, în care s-au investit vreo 6 miliarde de lei (vechi – n.m.), bani munciţi de partid (hă, hăă, hăăă), e greu de presupus că se pricepe cineva s-o bage în priză.

Din câte se vorbeşte prin târg, membrii filialei cu liceul la bază încă mai cred că calculatoarele alea scumpe au fost cumpărate doar ca să aibă dânşii pe ce pune mileurile. (“Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu