Ion Ţiriac – cu fiul drogat (n-am găsit altă rimă) –, pupincuristul ciumei roşii

miercuri, octombrie 7, 2020 20:38
Posted in category Mass-media

Ion TiriacIon Ţiriac a fost, după decembrie 1989, pupincuristul PSD = ciuma roşie. Câteva exemple.

În perioada 2001-2004, pe când în regimul puscăriaşului Adrian Năstase erau bătuţi ziarişti, erau condamnaţi ziarişti şi nimeni nu critica PSD-ul hoţ, bandit şi mafiot, numitul Ţiriac Ion făcea pariuri cu Adrian Năstase în privinţa numărului de săli de sport ce vor fi construite. Şi rezultatul acestui pariu malefic se vede astăzi: suntem ultimii în Europa, chiar în lume, la mai toate sporturile pe echipă, dar nici la cele individuale nu strălucim, cu câteva excepţii.

În toţi anii de după 1989, acest Ion Ţiriac a fost de partea ciumei roşii criminale, beneficiind de avantaje imense în România, printre care şi avantajul de a fenta legile statului, legile fiind pentru fraieri, nu pentru prietenii PSD-ului criminal.

Un exemplu în acest sens o constituie necondamnarea fiului lui Ion Ţiriac, Ion Ion (?) Ţiriac, acesta fiind prins cu droguri. S-a pus în mişcare PCR-ul (Pile Cunoştinţe Relaţii), neicusorule, numa’ să-l scape pe fiul miliardarului Ţiriac de bulău. Şi a scăpat. De aceea, Ţiriac senior este veşnic recunoscător bandiţilor din PSD care l-au făcut scăpat pe drogatul de fiu-su.

Legat de acest subiect, am descoperit un material interesant din 2004, în care se vorbeşte despre Ion Ion Ţiriac, băiatul lu’ tata, pupincuristu’ ciumei roşii.

Scrisoare deschisă lui Ion Ion Ţiriac

Dragă Ion Ion, avem şi noi o întrebare. N-o să te întrebăm cât costă o pâine, aşa cum nici eu nu ştiu exact cât costă un Cessna, cu tot cu stewardese.

N-o să te întrebăm nici cât costă un kilogram de bani – ci dacă ştii cât de greu se fac banii.

Poate tu nu te-ai întrebat niciodată dacă din 4-5 liniuţe de-ale tale în Office un copil sărac din România şi-ar fi cumpărat visul vieţii lui, un calculator. Poate nici nu e treaba ta.

Dar te-ai întrebat câte kile de transpiraţie a dat jos tăticul tău pe Arenele BNR în ’70 pentru un gram de cocaină de-a ta?

Sau câţi tenişi a rupt nefericita aia de Steffi Graf la Wimbledon ca să înghiţi tu azi (în 2004 – n.m.) patru Versace cu Red Bull ca s-o satisfaci pe Ileana Lazariuc?

Sau tu ştii cât borş a mâncat avocatul lui tatăl lui Steffi ca să nu-l bage statul german la închisoare pentr neplata impozitelor de milioane de mărci (marca era moneda Germaniei, înainte de a trece la euro – n.m.) – din care îţi bagi tu în tine 100 de Maseratti în fiecare seară cu Raluca Sandu?

Sau câte bătături în palmă a făcut cu racheta băiatul ăla roşcat din Germania până şi-a luat tăticul tău primul avion din care tragi tu pe nas câte o elice pe seară?

Şi ştii tu câţi ani şi-a dat talentatul ăla de Boris Becker din viaţă pe teren ca să spargi tu câte un premiu de Rolland Garros noapte de noapte prin cluburi?

Dar oare te-ai întrebat câte mingi a frecat şi câte rachete a rupt Villas la US Open ca s-o freci tu acum pe silicoane pe Ileana Lazariuc?

Ştii tu câţi muncitori de la Mercedes Benz au plecat de-acasă de la neveste ca să muncească ziua întreagă ca să facă cea mai bună maşină din lume pentru o biluţă de-a ta din Pakistan?

Nu ştii, băiat, nu ştii, şi nici nu te-ai gândi. Şi ştii ceva? Şi ţi-o spun cu răutate, pentru că n-ai înţeles nimic din viaţă şi nici din viaţa lui taică-tu, care mai întâi a muncit şi de-abia după aia nu s-a distrat: ştii, de fapt, care e singurul motiv pentru care stă parapanta aia de Ileana Lazariuc cu persoana ta? Tata. Şi crezi că dacă o să intri la pârnaie o să mai stea cu tine? Cucu, păpuşel! (“Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Ion Ţiriac – cu fiul drogat (n-am găsit altă rimă) –, pupincuristul ciumei roşii”

  1. Un drogat says:

    decembrie 27th, 2021 at 2:01

    Cautam pe Google un articol despre Ion Ion Tiriac ,in care sa-mi aduca aminte si mie cum a ramas cu condamnarea lui. Ce sa vezi ? Am gasit doar articolul acesta. Restul sunt despre cuceririle si divorturile lui. Ca acum poti sterge de pe Google ce te deranjeaza

Adauga un comentariu