Dacă tot mi-au şters cei de la Facebook postarea şi m-au blocat 30 de zile

duminică, ianuarie 9, 2022 9:46
Posted in category Mass-media

Prostia unui poporAm fost blocat 30 zile pe contul principal (folosesc contul secundar pentru a posta pe pagina de Facebook a site-ului). Motivul blocării: poza alăturată şi textul eferent (mai ales pentru text; cum să spui ceva urât de manelizatul şi ţiganizatul “bobor” român?!). Bănuiesc, totuşi, că există încă destui retardaţi, plătiţi sau nu, care raportează acea pagină (sau ce se distribuie de pe acea pagină). Doar PSD = ciuma roşie = mafia a umplut România de pensionari de lux, cu pensii speciale, precum foştii securişti criminali, foştii miliţieni, foştii nomenclaturişti ai Partidului Comunist Român etc. cărora le-a adus democraţia (“imperialismul” american) Internet şi reţele de socializare, aşa încât profită din plin de binefacerile României postdecembriste, în timp ce atunci când slujeau un regim criminal, regimul comunist, te-ar fi aruncat în temniţă numai dacă visai la aşa ceva. Azi, nu-ţi mai trag un glonţ în ceafă şi nu te mai deportează, doar te raportează la Facebook pentru a-ţi închide gura.

Un text ceva mai vechi (din 2017), încă actual (valabil din anul 271 e.n., odată cu retragerea romanilor din Dacia; după acel an, “dacii liberi” şi-au arătat valoare în marea istorie a lumii: ZERO BARAT = NIMIC).

Există poporul român? Evident că nu. O turmă de mămăligari, ce se lasă jefuită în schimbul unor cadouri nesemnificative, nu se poate numi popor. Nici măcar trib. Triburile aveau nişte valori morale, între două expediţii de jaf si pârjol.

Pentru mine, România ca ţară nu mai există. Există doar un loc ce poartă acest nume si din care trebuie să pleci, daca ai avut ghinionul sa te naşti acolo, sau să-l ocoleşti daca ai avut norocul să te naşti în altă parte.

Aş vota oricând alipirea acestui teritoriu la o ţară civilizată (nu la Rusia barbară si dictatorială), poate doar aşa aş avea drumuri bune, condiţii decente în spitale, o educaţie de calitate, facuta de profesionişti, nu de rahaţi absolvenţi de Spiru Haret sau de pupincurişti ai comuniştilor criminali.

Acest teritoriu cu numele Romania, un stat eşuat în propriul rahat, va muri în derizoriu şi ridicol. Va muri pe mâna proştilor şi analfabeţilor, a cocalarilor si piţipoancelor majoritari în aceasta ţară.

Era normal sa fie aşa. În acest teritoriu, geniul Eminescu a murit de foame, iar geniul Caragiale a fost alungat din ţară de politicienii mafioţi de pe vremea sa, comparabili cu cei de astazi.

Romanul e cel mai spurcat specimen uman, incapabil sa se ridice din mocirla intestinului gros si să privească la stele. Religia ortodoxă nu are nicio legatura cu învaţăturile lui Hristos, fiind doar un ritual golit de conţinut, care nu zideşte niciun micrometru de credinţă autentică în sufletul ortodocşilor de rând.

Mi-aş dori să mă înşel, dar tare mi-e teamă că am dreptate.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu