Dacii liberi continuă să fure

vineri, ianuarie 1, 2021 9:50
Posted in category Istorie

AURCând îi văd pe limbricii care tot îi trag cu măreţia dacilor, îmi vine să vomit. Dacă ar pune mâne pe-o carte de istorie adevărată, nu falsificată de naţional-comuniştii dictatorului Nicolae Ceausescu, d(r)acii liberi ar afla adevărul. Şi acest adevăr e cam aşa (vorbim doar despre Decebal, nu şi despre, de exemplu, faptul că dacii aduceau sacrificii umane marelui Zamolxe, un zeu mereu însetat de sânge uman).

După ce “marele” Decebal şi “vitejii” lui daci luau la bord o cantitate suficientă de alcool, din vinul dacilor, treceau regulat Dunărea şi jefuiau provinciile romane. Ăsta a fost sportul preferat al dacilor nişte ani: jaful, tată. Ca şi coloraţii din ziua de astăzi. În timp ce romanii construiau drumuri, viaducte, apeducte etc., dacii liberi trăiau din jaf, aşa cum astăzi trăiesc din ajutoare sociale, apoi înjură UE şi Occidentul că vor să-i pună la muncă.

Romanii au tolerat nişte ani jaful sistematic al cetăţilor romane de către daci, punând acest “sport” pe seama beţiei şi, probabil, n-au vrut să-şi pună mintea cu nişte jefuitori neînsemnaţi. Până când, precum bâzâitul unui ţânţar, devine enervantă treaba, mai ales dacă se tot repetă. Aşa a apărut primul război daco-roman, 101-102 e.n., atunci când romanii s-au oprit deoarece au crezut că dacii au înţeles mesajul şi că se vor face băieţi cuminţi şi-şi vor vedea în continuare de beţiile lor.

Au înţeles, pe naiba. Aşa cum au înţeles PSD-iştii astăzi să nu fure, aşa dacii au înţeles atunci că nu-i bine să treacă Dunărea la un jaf scurt al cetăţilor romane (jaf ce presupunea, evident, şi uciderea garnizoanei romane care păzea cetatea). Asta i-a enervat de-a binelea pe romani, care au venit decişi, de data asta, să le bage definitiv minţile în cap dacilor, chiar dacă acel cap era separat de trup. Aşa a apărut al doilea, şi ultimul, război daco-roman, 105-106, în care Traian şi două legiuni romane (n-au avut nevoie de mai mult) le-au explicat dacilor liberi ce păţesc hoţii dacă repetă mereu şi mereu aceeaşi greşeală.

Şi să revenim la prezent. Şi la titlul materialului. Între timp, dacii liberi s-au ţiganizat şi continuă să fure. De prin bancomatele Parisului sau de prin buzunarele locuitorilor Vienei, Romei sau Madridului. Şi aceasta pentru că UE chiar a crezut minciunile dacilor liberi şi i-a primit pe aceştia, împreună cu o minoritate educată a românilor (de la romani, nu rromi, denumire inventată de ţiganul criminal Ion Iliescu), în Uniunea Europeană în 2007.

Dar despre altfel de furt este vorba în acest material. Furtul se numeşte piraterie şi este echivalentul jefuirii cetăţilor romane de către dacii liberi în urmă cu aproximativ două milenii. Cum stă treaba. O firmă munceşte nişte ani şi scoate un produs. Acesta este un sistem de operare, să zicem Windows. Cine vrea să folosească produsul, trebuie să plătească. Aşa cum, dacă d(r)acul liber îşi închiriază locuinţa cuiva, chiriaşul trebuie să-i platească o sumă de bani.

Din păcate pentru bunăstarea acestei ţări, d(r)acul liber n-a învăţat nimic în 2000 de ani de supravieţuire prin bordeiele istoriei, în care era fugărit de toţi barbarii trecători pe aceste meleaguri, aşa încât va continua să fure, de această dată tehnologie, folosind ilegal un produs pe care nu a plătit nimic, adică nu a plătit pentru munca acelor oameni care au creat acel produs. În schimb, d(r)acii liberi ţipă ca din gură de şarpe că sunt exploataţi (de prostie, probabil).

Ce nu înţeleg la aceşti limbrici, este următorul lucru. Dacă tot nu-ţi place UE, dacă tot te plângi că mai bine este în bordeiul dac, de ce nu trăieşti fără calculator, fără Internet, fără Facebook, fără Windows (mai sunt şi alte sisteme de operare, dar d(r)acul liber trebuie să înveţe să le folosească, ori acesta ştie doar să arunce cu flegme în cei care mai şi produc ceva util în această viaţă). Toate cele amintite anterior au fost create de cei pe care tu, d(r)ac liber, îi urăşti, ţi-au furat ţara (plus alte căcaturi de acest fel), spui tu. Atunci stai dracului în peştera ta infectă şi propăvăduieşte de acolo teoria ta cretină, la fel de cretină ca a dacilor de pe vremea romanilor, aia cu jaful sistematic al provinciilor romane.

Cum PSD = ciuma roşie = mafia este principalul grup infracţional organizat al d(r)acilor liberi, aceştia, în 2004, au adus pirateria la nivel de politică de stat. Noroc de faptul că americanii habar n-au că există România şi nu şi-au pus mintea cu nişte găinari mărunţi, aşa cum romanii, o vreme, n-au fost deranjaţi de hoţiile dacilor. Haideţi să vedem o scurtă însemnare din 2004 pe această temă.

Trăiască PC şi prietenia dintre statul PSD-ist şi piraterie

Probabil că aţi auzit de proiectul de lege care dă nevoiaşilor 200 de euro cu titlu de ajutor financiar pentru cumpărarea unui computer. Este, bineînţeles, un cântec electoral (însemnarea este din iulie 2004, iar în toamna aceluiaşi an urmau alegeri parlamentare şi prezidenţiale – n.m.) în format mp3, cu care PSD-ul speră să mai ia un vot de ici, de colo, de pe unde degetul românului, sătul de scărpinat în nas, ar vrea să încerce şi-o tastatură.

Mai direct, un program social cu iz electoral care în aparenţă cică vrea să încurajeze folosirea calculatorului. În fapt, de încurajat se încurajează mai mult pirateria, fiincă e greu de crezut că cineva care n-are 200 de euro pentru un calculator are sutele de euro necesare echipării acestuia cu soft-urile necesare pe căi legale.

La ce putea să instige PSD-ul dacă nu la piraterie, că doar după ei să faci piraterie nu se chemă furt, fiindcă nu pui mâna, pui doar degetul. (“Academia Caţavencu”, nr. 657/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Dacii liberi continuă să fure”

 1. Eugen says:

  ianuarie 6th, 2021 at 13:23

  Excelent ” À șaptea dimensiune”! Rog pe cineva care poate ! să dăruiască din timpul /viața sa, să îmi indice numerele unde sunt trecute Crimele Criminalilor Comunisto Securiști, ca de exemplu torturarea tinerei Titi. Posed numeroase cărți scrise de cei ce au fost torturați și în pușcării și după cînd li s-au furat și casele și li s-au furat /distrus familiile. Se găsesc pe Internet și literatură descrieri ale grozăviilor făcute de PCR /Secu’, DAR ” À șaptea dimensiune” posedă în diferite numere descrieri ample ale subiectului. În încheiere VĂ UREZ UN NOU AN 2021 cu SĂNĂTATE ! Eugen B

 2. Eugen says:

  ianuarie 6th, 2021 at 13:30

  À ! Uitai, uita-m-ar relele ! Am 76 de… anișori, de ” origină nesănătoasă” rău de tôt. Am fost și eu ” tratat” de tovarășii ce și-au pus copiii la volanul… căruței România după 1989. SĂNĂTATE ! Eugen

 3. Vrabie Georgeta says:

  martie 5th, 2023 at 14:44

  Domnule Eugen,noi ăștia pe care comunismul ne-a jefuit de munca cinstită și agoniseala multor generații la rând,noi ăștia care,peste noapte-am devenit „dușmanii poporului”, am fost obligați să devenim egali cu sărăciile,leneșii bețivii,hoții și mârlanii pe care i-au scos bolsevicii din marginile mahalalelor( unde i-au marginalizat țăranii gospodari),i-au încărcat în camioane și,i-au adus în mediul urban,unde i-au transformat în proletari „calificati” intrei luni și,”urbani” în căminele de nefamiliști si-n blocurile cenușii și sordide,etc. Nici după 65 de ani n-au reușit sa devina urbani,tot niște hibrizi au rămas,educandu-di odraslele în același spirit sicialist-democratic. Am 70 de ani și,la fel ca dumneavoastră,știu ce spun.

Adauga un comentariu