De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi

vineri, aprilie 5, 2013 20:27

Crimele comunistilorSunt peste tot. Beneficiază de dreptul la opinie, dar ar introduce oricând cenzura. Urăsc libertatea, dar o folosesc din plin. Urăsc accesul la informații, dar beneficiază de el. Formează o turmă ce oricând ar linșa pe cineva care gândește altfel. Ei sunt comuniștii de azi, de la cei care fac apologia comunismului în școli (parcă dictatura nu trebuie încurajată) și până la cei care guvernează azi România. De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi vedem în materialul de mai jos.

Comuniștii n-au nici un drept!

Comuniștii n-au drept la munca.

Cum adică: tu vii sa te angajezi la mine, sa-ti dau bani, sa-ti țin familia in spate…dar ii inciți pe ceilalți angajați sa muncească mai puțin, si sa ceara in schimb salarii mai mari? Spui in gura mare ca banii mei, de fapt, sunt ai tai? Ca firma mea, e a ta?

Pai, ia ieși tu afara si angajează-te singur! Ca sa înveți ce-i aia, proprietate privata.

Comuniștii n-au drept la libera exprimare si la vot.

Ideologia comunista nu e ideologie: e incitare la furt si la distrugerea proprietății private. Toți “ziariștii” de stânga, toți sindicaliștii, asta fac!

Daca frații Măraru se aduna si plănuiesc sa jefuiască BCR-ul, sunt pe loc arestați pentru conspirație si complicitate: pai pe comuniști de ce sa-i tratam altfel?

Cum sa-i lăsam sa fie votați in Parlamentul României si sa lovească de acolo, in fundamentul societatii si al oricărei vieți civilizate – proprietatea?

Comuniștii n-au drept de proprietate.

Asta chiar ar fi culmea! Tu furi proprietatea altora, ne taxezi pana ne omori (ca sa ai de unde sa-ti umfli buzunarele), după care ai tupeul sa invoci…dreptul la proprietate?

Tot ce au furat comuniștii in ultimii 22 de ani – case, mașini, terenuri, fabrici, conturi in bănci – absolut tot, trebuie confiscat. Si revândut la licitație, simplu si corect.

Comuniștii n-au drept la apărare si la avocat.

Cel mai mare comunist condamnat, a fost Adrian Năstase. Restul, mii si mii de infractori, au fost făcuți scăpați. Pe principiul ca hotul nedovedit, e negustor cinstit.

Cat furat Adrian Năstase? Miliarde de euro. 1 miliard, numai din contractul Bechtel, pentru autostrada Transilvania (care nici n-a fost construita). Procesul lui a durat aproape 5 ani. Iar in pușcărie, n-a rămas decât…8 luni!

8 luni, după ce-ai furat miliarde? Îmi pare rău, dar asta nu se mai cheamă justiție. Ci bătaie de joc.

Si trebuie sa-i punem capăt, cat mai repede.

Comuniștii n-au drept la viața.

Sa omori un om pentru ca e evreu, țigan, român sau ungur, da, e o crima. Ca nimeni n-are nici o răspundere, pentru cum s-a născut.

Dar nimeni nu se naște comunist. Ca sa fii comunist, trebuie sa știi mai intai ce-i aia banul, cat e de greu de făcut, cat e de grea munca. După care iți zici: pai, de ce sa mă omor eu muncind? Nu mai bine iau bani făcuți de-a gata, de altul? Comunismul e o alegere, intenționata si conștienta.

Pentru faptele noastre, pentru ce alegem in viața, da, suntem responsabili. Iar comuniștii au ales sa fure.

Așa ca cel mai bun comunist, e comunistul mort.

Cine e comunist in România?

Toți aia care, de 22 de ani, susțin statul social, cresc taxele, aduc bani la buget…după care fura la greu din el! Adică toate partidele si toți politicienii: președinții României, prim-miniștrii, miniștrii, primari, consilieri locali etc.
Plus aia care i-au făcut scăpați pe hoți, i-au declarat nevinovați si au susținut corupția (deși erau plătiți sa lupte împotriva ei). Adică judecătorii si procurorii, care au pupat mana politicienilor.
Plus aia care au susținut hoția: prin propaganda, minciuni si dezinformare. Adică toți jurnaliștii de stânga si postacii angajați de partide, pe internet.
Plus, desigur, securiștii: care au fost plătiți sa apere economia României, sa asigure privatizări corecte, dar au închis ochii la toate spăgile si la cea mai crunta subminare a economiei a economiei naționale, din toata istoria. Si nu doar ca au închis ochii, ci au contribuit activ la jaf, prin dosare si șantaje. Niciodată nu s-a furat in România, ca in ultimii 22 de ani: iar securiștii si-au luat partea, la greu. Mai precis, e vorba de Serviciul Român de Informații (departamentul economic), si de serviciul Ministerului de Interne (zis “doi si-un sfert”).

Liste negre pentru o viața mai alba!

Toate astea înseamnă, pe scurt, trădare de tara. Care se pedepsește cu moartea, in orice tara normala.

Așa ca, dragi cititori, faceți liste negre cu tradatori de tara. Si publicați-le peste tot: pe Capitalism pe pâine, pe Facebook, pe forumuri.

Nu va pierdeți vremea cu nume mari, ca p-alea le știm cu toții. Iliescu, Băsescu, Adrian Năstase, Ponta, Antonescu – lasă-i p-astia, ca-i vedem zilnic la televizor si n-o sa-i uite nimeni, când va suna ceasul. Daca vrei sa-ti ajuți tara, spune-ne de aia pe care nu-i știe lumea. Șobolanii din orașele mici, din sate si comune: ca fara ei, comunismul s-ar fi prăbușit inca din 1990.

Mișcarea Antitaxe si Capitalism pe pâine se dezvolta exploziv (vezi 400.000 de capitaliști in martie). La fel si Brigada Vlad Tepes – aripa paramilitara a Miscarii. E clar ca românii s-au saturat de jaf, bani nu mai sunt, sistemul se clatină si e in faliment. Sfârșitul e aproape.

Iar sfârșitul va aduce ziua judecații. O judecata fara avocați, fara amânări si fara scutiri medicale. (Sursa: Capitalism pe paine)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi”

 1. Comunismul, religia urii | A șaptea dimensiune says:

  martie 21st, 2015 at 16:11

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 2. De ce comunismul trebuie să moară | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2015 at 20:41

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 3. Dreptatea socială, una din minciunile dictaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 10:59

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 4. Iunie 1990: Ion Iliescu a supervizat Planul Strict Secret al Mineriadei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 14:56

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 5. Economia de astazi a Romaniei este de trei ori mai dezvoltatata dacat cea comunista din 1989 | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2016 at 21:45

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 6. Arme și condamnări | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 8:38

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 7. Pușcăriașii, clasa favorizată a României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 8:45

  […] De ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturi […]

 8. Destrabalarea de dupa 1989 se plateste | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 13:03

  […] Voicu, omul lui Ilici "KGB" Iliescu (I)Parlamentul majoritar USL, cel mai penal din istorieDe ce comuniștii nu trebuie să aibă drepturiCum functiona Mafia generalilor izmenari in […]

Adauga un comentariu