De ce mitomanul Ponta trebuie forțat să demisioneze

miercuri, noiembrie 19, 2014 18:43

Victor PontaPlagiatorul Ponta nu va pleca de la guvernare. Lasând la o parte alte considerente, legate de lipsa acestei larve de verticalitate și onoare, motivul principal este altul: din Mafie nu pleci când vrei tu, ci când vor ei. Doar știți că, în Mafia tradițională, odată ce era cumpărat un funcționar important la statului, acesta trebuia să asigure protecție mafioților ce au investit în el. Dacă i-ar fi trecut prin cap funcționarului să plece, să rupă legătura cu mafioții, aceștia sigur i-ar fi tras un glonț în cap. Cu alte cuvinte, nimeni nu sfidează Mafia. Nu pleci când vrei tu, nu faci ce vrei tu. Odată intrat în jocul Mafiei nu prea mai poți ieși.

Așa stau lucrurile și cu mafia PSD-istă. Doar știți ce tam-tam au făcut mafioții atunci când Crin Antonescu a îndrăznit să reununțe la pactul cu mafia PSD-istă. L-au ras, pe la televiziunile mafioților. Cum să nu mai servești mafia PSD-istă? Au investit în tine timp și bani, au lucrat la imaginea ta, au spălat creiere la greu pentru a-ți asigura un electorat și tu îndrăznești să pleci, să nu mai servești mafia PSD-istă. Este și cazul lui Victor Ponta. Acesta nu poate pleca de la guvernare așa, de capul lui. Mafioții PSD-iști au investit în el încredere, bani, speranță. Speranță că vor scăpa de pușcărie, evident. Fără o puternică și constantă presiune populară, mitomanul Ponta nu va pleca din fruntea Guvernului. Planul mafiei PSD-iste este clar: compromiterea lui Klaus Iohannis. Vor încerca să-l împiedice să schimbe ceva în România lui Ponta și a mafiei PSD-iste. Este exact ce au încercat și cu Traian Băsescu. Ce mai râdeau mafioții PSD-iști de bucuria populară din 1996, 2004 sau 2014. Își spuneau, probabil, ce fraieri pot fi românii. Chiar cred că, dacă l-au votat pe Băsescu, au rezolvat ceva. “Nu, noi, mafioții PSD-iști, îl vom demite pe Băsescu ori de câte ori avem chef și-l vom ponegri continuu la latrinele noastre, până când electoratul va înțelege că s-au înșelat atunci când l-au votat. Fără noi, mafioții PSD-iști, nimeni nu poate avea liniște în România.” Așa vor face și cu Iohannis. De aceea, plagiatorul Ponta trebuie forțat să demisioneze. Trebuie organizate noi alegeri pentru Parlamentul României, pentru a asigura suportul parlamentar necesar lui Klaus Iohannis. Nu poți face nimic într-o Românie dominată de mafia PSD-istă. Iohannis va fi desființat seară de seară la Latrina 3 și Ro_Ponta_TV, încă din prima zi de mandat. Va fi un simplu decor într-o Românie controlată de mafia PSD-istă. Pentru a nu se ajunge aici, mitomanul Ponta trebuie obligat să demisioneze. În acest fel, mafia PSD-istă ar pierde un sprijin important și ar poate fi anihilată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “De ce mitomanul Ponta trebuie forțat să demisioneze”

 1. De ce Ponta vrea, din nou, sa i-o sugem | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2015 at 22:24

  […] De ce mitomanul Ponta trebuie forțat să demisioneze […]

 2. Încă o epistolă adresată tovarășului Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 23rd, 2015 at 15:36

  […] De ce mitomanul Ponta trebuie forțat să demisioneze […]

 3. ana says:

  octombrie 4th, 2015 at 13:14

  lasati-l sa nu demisioneze! Sa se faca de ras, sa fie improscat, sa aiba in palmares tot ce s-a scris despre el si sa contribuie la MARIREA LUI BASESCU si a basistilor, ca lovitura de bumerang. 
  Din pacate, cand rezultatele „celui mai bun guvern” de la pasopt incoa’ se vor vedea, vor avea ce sa latre la adresa succesorilor. Sic transit gloria mundi.

Adauga un comentariu