Logica de prostan a lui Viorel Ponta

miercuri, noiembrie 12, 2014 20:20

Viorel PontaAm urmărit aseară (11 noiembrie 2014) întâlnirea Iohannis – Ponta, înaintea turului al doilea din 16 noiembrie. Cum nu intenționez să votez Mafia PSD-istă, adică în turul doi voi vota Iohannis, am privit detașat întâlnirea, iar aceasta mi-a confirmat prostia și minciuna din dotarea lui Viorel Ponta. Mințea cu nerușinare Plagiatorul atunci când vorbea despre meritele sale în activitatea justiției din România (hă, hăăă, hăăăă). El care sigur o să pună botniță justiției, ce va avea de luni încolo, dacă nu se-ntâmplă vreo minune, un stăpân absolut: PSD-ul mafiot. Nu vom mai vedea decât arestări mărunte, de găinari proști, așa cum Antena 1 ne servește la jurnalele de știri întâmplări banale, numai bune de acoperit jaful PSD-ist de fiecare zi.

Ce mi-a atras în mod deosebit atenția a fost dialogul legat de “tăierea” pensiilor. Mitomanul a preluat de la postul de căcat România TV (sau invers: jegurile de acolo au primit ordin de la Ponta) ideea că “Johannis taie pensiile”. Numai că Viorel a încercat să și argumenteze aberația. Ia auziți aici: cică Iohannis va tăia pensiile deoarece e înconjurat de indivizi care au făcut-o odată. Și a exemplificat cu Blaga și alții. Acum, lăsând la o parte aberații de genul “Blaga a tăiat pensiile”, să analizăm un pic logica de prostan a lui Ponta. Să zicem că Blaga a tăiat pensiile. În logica lui Viorel, din moment ce a făcut-o odată, o va face din nou. Aplicând această “logică” de prostan, înseamnă că un individ care a ucis sigur o va face din nou, un individ care a furat sigur va fura din nou etc. Ei bine, dacă aplicăm această logică PSD-ului, sigur PSD-iști vor fura din nou, așa cum au făcut în ultimii 25 de ani, vor aduce minerii din nou, așa cum au făcut-o de atâtea ori, vor condamna România din nou la izolare așa cum au făcut-o în ultimii 25 de ani etc.

Așteptăm minunea de duminică. În lipsa ei, un singur lucru trebuie făcut: Ponta trebuie dat jos cum au făcut ucrainienii cu Ianukovici. PSD-ul trebuie dat jos nedemocratic, acesta fiind un partid care nu are nicio treabă cu democrația. Pentru criminalii și hoții PSD-iști există un singur limbaj pe care-l înțeleg: limbajul forței populare. Români, pe baricade dacă vreți o țară cu adevărat liberă de comunism și de mafioți. Să aruncăm mafia PSD-istă la lada de gunoi a istoriei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Logica de prostan a lui Viorel Ponta”

 1. Eugen says:

  noiembrie 14th, 2014 at 14:23

  Ponta ar trebui imbracat in Mickey Mouse si sa faca niste piese de teatru pentru copii la TV pe la Minimax sau alt post de genul. Asa ar fi cu adevarat in pielea lui.
  Vorbele lui multe tin mai mult la copii si la persoanele fara discernamant.

 2. De ce mitomanul Ponta trebuie forțat să demisioneze | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 14:17

  […] Logica de prostan a lui Viorel Ponta […]

 3. Încă o epistolă adresată tovarășului Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 23rd, 2015 at 15:36

  […] Logica de prostan a lui Viorel Ponta […]

Adauga un comentariu