De ce Ponta vrea, din nou, să i-o sugem

sâmbătă, ianuarie 31, 2015 21:11

Viorel PontaSmecherașul de PSD=PCR, Puie Monta, are virilitatea hoțului neprins. Încă

Se pare că Puie Monta, după vreo lună de penitență, a început din nou cu golăneala ce-l va duce, inevitabil, la pârnaie. Înainte de a se bucura de problema Elenei Udrea, acest jeg mitoman și plagiator nu trebuie să uite că, mai devreme sau mai târziu, DNA-ul va ajunge și la el. Este destul să ne amintim de împiedicarea românilor din diaspora de a vota, în noiembrie 2014, plus alte asemenea încălcări ale legii din mai 2012 și până azi, pentru a crede cu tărie în șansa lui Puie Monta de a ieși, la un moment dat, din sediul DNA cu cătușe.

“Sugeți-o din picioare”, mesajul unui retardat însușit de alt retardat

Atunci când îl văd pe acest Ciutacu, am sentimentul că urmăresc un film de maximă idioțenie, precum cele nord-coreene ce se difuzau pe vremea Prea Târziu Împușcatului. Ciutacu nu a produs, în toată viața lui de rahat, niciun milimetru de inteligență jurnalistică. După ce stăpânii îi arătau ținta, acest Ciutacu trecea la lătrat, de-i curgea saliva mai ceva ca la ultimul boschetar. Lasând la o parte faptul că, dacă esti un domn, nu jignești o femeie (încă nevinovată, doar există prezumția de nevinovăție), Ciutacu lu’ Felix, băsinosul ce a furat banii Securității, adica ai poporului, încearcă să scuipe mai sus decât propria inteligența și de aici apare limbajul de boschetar și retardat, preluat de încă Premierul României.

Puie Monta ar da “share” unui astfel de text copiilor săi? Sau Dacianei, cea care a devenit europarlamentar, înainte de a fi fiica lui Sârbu, cum grăia Puie Monta imitându-l pe Ciutacu?

Doar într-o tară de ciobani, țigani, asistați sociali și lingăi poate acest Puie Monta să facă astfel de gesturi și să rămână Premier. În orice alt loc civilizat de pe Terra, acest jeg uman era scos în șuturi după prima lună la Palatul Victoria. Tribalismul unei părți însemnate a populației României se vede și în cazul Puie Monta: arunci niște mărunțiș la bugetari și poți face ce vrei: de la lovituri de stat, interziceri de drepturi constituționale (dreptul la vot, de exemplu), eliberări de infractori, mărirea aberantă a numărului de parlamentari, refuzul aplicării rezultatelor unui Referendum (cel din 2009, validat de Curtea Constituțională) sau mesaje pentru “dujmanii ce-mi poarta pică” de genul “Sugeti-o din picioare, cum v-a zis Ciutacu”.

Până la urmă, cine i-o suge lui Puie Monta seară de seară? Latrina 3, RoHoțiaTV și ce-i care-l țin în viață pe acest rebut uman

Doar într-o țară unde procentul de needucați și neterminați intelectual este mare, un partid de hoți ca PSD-ul și un șmecheraș jegos ca Viorel Ponta pot guverna fără probleme. Ponta se simte viril și i-ar placea teribil sexul oral datorită celor care seară de seară își fac bine treaba, din prostie sau contra cost, la lins funduri de retardați ajunși premieri. Cum Daciana e mai mult plecată, sau poate sexul oral nu-i specialitatea casei în familia Sârbu+Ponta, Viorel simte plăceri nebunești doar în studiourile Latrina 3 și RoHotia TV. Iar la acest sex în grup participă și ceva românași cu creierul la plimbare, dornici de văzut chipuri angelice de mâncători de rahat.

Pe unul ce afirmă că a votat la 17 ani sau că Daciana a fost europarlamentar înainte de a fi fiica lui Sârbu nu-l poate satisface deplin decât sexul oral aplicat “băsiștilor răi, ce au îndrăznit să facă ceva concurență neloială mafioților din PSD

Cu PSD-ul înjumătățit de intrările la răcoare din ultimii ani, Puie Monta este ținut în viață de televiziunile de căcat din România, adică de Latrina 3 și RoHoția TV. Deși Băsescu este istorie, una chiar memorabilă și greu de egalat, iar Ponta este coșmarul prezentului, cele două Antene PSD-iste continuă să vadă doar “băsiști ce nu lasă guvernul să lucreze în liniște”, spre creșterea numărului de vile destinat nomenclaturii PSD + PNL. Acești “băsiști răi” nu înțeleg că toate hoțiile și afacerile lui Puie Monta și ale camarilei sale sunt spre binele României, România însemnând, firește, cei care au furat de-au stins până la venirea lui Traian Băsescu la Cotroceni. Calea spre o Românie bananieră este împiedicat de “băsiștii” finanțați de Udrea, deoarece i-au refuzat de Dan “Felix” Voiculescu sau Viorel Hrebenciuc. Iar pentru asemenea “dușmani ai poporului” Puie Monta are singurul mesaj coerent din viata sa ratată de ciumec: “Sugeți-o din picioare! Ca să-l citez pe Ciutacu.”

Ciutacu, Udrea

Ciutacu, Udrea
Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’ (…) Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor (…) Ați trecut de partea poporului, gunoaielor (…) Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.” (Victor Ciutacu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu