De ce Viorica Dăncilă, proasta României, (mai) are alegători?

luni, noiembrie 11, 2019 8:48
Posted in category Educatie

Viorica Dancila, proasta RomanieiNici nu ştiţi câte cadre didactice au votat-o pe analfabeta Dăncilă! Deşi pentru ăştia ar trebui să conteze nivelul de educaţie, Dăncilă este votată masiv, peste 75%, probabil, de învăţătorii şi profesorii României. De ce?

Păi, în primul rând pentru pentru că proasta României le-a dat nişte bani, anulaţi de inflaţie, iar ăştia sunt mai răi decât curvele de pe centură: îşi vând votul fără să clipească (în timp ce curvele mai negociază).

Apoi, mulţi dintre ei sunt de o incultură groaznică. În afară de acele cunoştinte (şi ele limitate) de matematică, fizică, chimie etc., n-au citit o carte de literatură în viaţă lor. Tot soiul de grobieni şi piţipoance ajung la catedră fără să aibă o cultură generală solidă, mai mult decât necesară pentru “a lumina masele”. Iar când eşti incult, e clar că votezi PSD = ciuma roşie = mafia.

În al treilea rând, foarte multe cadre didactice se încadrează perfect în turma celor care privesc la Mafia TV (Antena 3, RTV etc.), acolo unde creierele lor atrofiate de lipsa lecturii şi a culturii devin îmbibate de minciuni şi clişee.

Apoi, mai este bigotismul religios, întunericul minţii în care rătăcesc aceste specimene. Deşi unele dintre ele sunt de o răutate imensă, nu ezită să creadă toate prostiile Bisericii, să fie preocupate mai mult de miile de sfinţi şi sfinţişori din calendare, în loc să-şi croiască drum spre cunoaşterea lumii în care trăiesc.

Şi ar mai fi regimentele de profesori pensionari, cu nostalgii comuniste, rămaşi la catedre de pe timpul tovarăşilor care foloseau învăţământul pentru “crearea omului nou”, adică spălarea creierelor. Într-o vreme, legea era aşa: puteai rămâne la catedră după 65 de ani (data pensionării la bărbaţi) sau 62 de ani (data pensionării la femei) numai dacă ai gradul didactic I şi nu mai mult de 3 ani, adică până la 68 de ani la bărbaţi şi 65 la femei. Ei bine, probabil că PSD = ciuma roşie = mafia a schimbat şi această lege sau se dau nişte şpăgi pe la inspectoratele şcolare judeţene, din moment ce rămân la catedră pensionari care nu au gradul didactic I şi/sau pensionari care au mai mult de 3 ani la catedră, după vârsta de pensionare. Evident, în tot acest timp, tovarăşii care fac educaţie comunistă, majoritatea dintre ei (doar nu credeţi c-au citit ultimele descoperiri în domeniul pedagogiei), încasează şi pensie şi salariu, în timp ce tinerii emigrează în masă.

Şi ar mai fi un grup minuscul, sub 5%, de şmecheraşi – dintre cadrele didactice – care se înscriu în PSD pentru funcţii, deşi realizează caracterul infracţional al ciumei roşii, pentru a conduce turma ignorantă în calitate de primar şi a fura cât mai mult. Sau pentru că visează la funcţii, câtă vreme ciuma roşie este la butoane (adică la furat) în România. De exemplu, drogatul Radu Mazăre (bun, ăsta nu-i cadru didactic decât pentru curve şi ţigani, dar este reprezentativ în susţinerea afirmaţiei de mai sus) s-a înscris în PSD = ciuma roşie = mafia pentru a putea cumpăra voturile ţiganilor şi asistaţilor, care altfel te privesc atunci când reprezinţi PSD. Doar nu vă imaginaţi că puşcăriaşul Mazăre, înconjurat de un batalion de curve, putea să spună la tembelizor, într-un mesaj către votanţii săi, că reprezintă partidul lui Corneliu Coposu?! N-avea credibilitate în faţa asistatului şi bugetarului, ce naiba!

Şi, în final, o întrebare retorică: elevii educaţi de asemenea specimene cum credeţi că arată şi ce vor vota când vor deveni majori?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu