Viorica Dăncilă, proasta României, analfabeta care nu are habar cu ce se mănâncă astăzi şcoala, deşi este şefă şi peste Ministerul Educaţiei

duminică, aprilie 29, 2018 9:29
Posted in category Educatie

Viorica Dăncilă, proasta RomânieiImbecila mileniului, Viorica Dăncilă, o depăşeşte în prostie, analfabetism, ignoranţă, proastă educaţie şi pe Elena Ceauşescu. În locul ei aş intra din nou în peştera istoriei, din care nu aş mai ieşi niciodată, ruşinat fiind de câte gafe şi câte tâmpenii am comis. Nu este cazul acestui personaj macabru, chiar dacă stârneşte hohote de râs, numit Viorica Dăncilă. Macabru deoarece este Premierul României, altfel nu ne-ar interesa deloc această ţoapă needucată, această ţaţă de piaţă, numai potrivită să vândă zarzavaturi pe undeva. Aşa însă, din cauza puşcăriaşului Liviu Dragnea, aceasta face de râs această ţară, prin tâmpenii pe care le debitează. Te întrebi cum poate conduce această imbecilă un guvern, din moment ce nu este capabilă să înveţe câteva reguli elementare de exprimare în limba română, accesibile unui elev de nivel mediu din clasele V – VIII.

Ultima tâmpenie pe care am remarcat-o se găseşte într-un răspuns adresat Preşedintelui României de această nulitate intelectuală absolută, care nu ar promova nici măcar un examen de trecere din clasa a IV-a în clasa a V-a. Ia fiţi atenţi ce afirma imbecila: “Nu suntem la şcoală să vină domnul profesor (adică Preşedintele României – nota mea) să ia elevii de urechi”. Ce nu ştie proasta secolului este că, după 1989, nu se mai iau elevii de urechi. A trecut vremea luatului de urechi, dar ce să ştie o absolventă de şcoală comunistă, aşa cum este această retardată numită Dăncilă Viorica. Vedeţi aici cazul unei învăţătoare din Cluj dată afară din învăţământ şi condamnată la muncă în folosul comunităţii deoarece, chipurile, l-a luat mai tare pe un elev de clasa I, spunându-i că are “jumătate de creier”. Tatăl copilului, un creştin (mai corect “cretin”) protestant, după ce pune mâna pe înregistrarea momentului (înregistrare ilegală, deoarece Regulamentul şcolar interzice filmarea orei de curs fără acordul profesorului, doar că legile nu contează pentru cretinii, pardon creştinii, protestanţi) începe să colinde televiziunile pentru ca, vezi domnu’ Isus, învăţătoarea să fie pedepsită, deoarece, nu-i aşa, creştineşte este să-i luăm gâtul aproapelui care ne-a greşit. Şi învăţătoarea “teroristă”, cum a numit-o limbricul mafiotului Sebastian Ghiţă, Dragoş Pătraru pe numele lui, s-a ales cu dosar penal, cu pierderea calificării de profesor, după ani de muncă, deoarece a avut proasta inspiraţie să-i spună copilului unui cretin, pardon creştin, protestant “jumătate de creier” şi să-i producă, wau!, traume psihice, mai ceva ca naziştii la Auschwitz sau ca Stalin în gulagul din Siberia. Desigur, punerea copiilor în genunchi şi ameninţarea cu Iadul la orele de religie nu produc astfel de traume, ci formează viitoarele regimente de pupători de moaşte şi viitori votanţi de ciume roşii.

Revenind la înapoiata mintal Viorica Dăncilă, vă imaginaţi ce ar putea păţi un profesor care ar lua de urechi un elev, aşa cum crede această retardată. Şi dacă tot am fost blocat pe Facebook 30 de zile, pentru trei fraze care începeau cu îndemnul “PSD-işti, împuşcaţi-vă-n cap!”, mai spun a nu ştiu câta oară un lucru pe care tot l-am repetat din ianuarie 2017 încoace: fără violenţă, fără să punem mâna pe sticle incendiare, fără baricade, fără o mişcare echivalentă cu Euromaidan-ul din Ucraina anului 2014, ciuma roşie va continua procesul de distrugere totală a României, într-un dispreţ profund faţă de valorile intelectuale ale acestei ţări. Avem tineri geniali şi este numită Premierul României o ţoapă incultă, proastă şi analfabetă! Nu se numeşte aceasta trădare de ţară? Nu se numeşte această distrugerea deliberată a României? Iar cei vinovaţi nu trebuie să plătească?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Viorica Dăncilă, proasta României, analfabeta care nu are habar cu ce se mănâncă astăzi şcoala, deşi este şefă şi peste Ministerul Educaţiei”

 1. cotea says:

  mai 3rd, 2018 at 6:22

  IDIOATA ASTA INGRAMADITA ESTE OGLINDA PERFECTA A PARTIDULUI DIN CARE FACE PARTE

 2. Ionescu says:

  mai 19th, 2018 at 18:11

  Aveti dreptate dar dancila nu este singura inculta si proasta din guvern. Ministrul sanatatii in loc de „calcule” spune „calculatiile sa fie trimise”. Ce fel de scoala aceste persoane au facut. Mi-e rusine in numele tuturor oamenilor de valoare din Romania si de peste granita sa fie reprezentati de acest partid care zboara foarte jos. Incultura si prostia in capul tarii. Si lui Tariceanu nu ii este rusine sa fie intr-o coalitie de derbedei si inculti.

 3. sorin says:

  iunie 17th, 2018 at 19:48

  … nu vad cum poate sa-i fie cuiva rusine, neavind asa ceva … poate sa-i fie nesimtire , daca tot vorbim despre maltratarea gramaticii … Peace Veorica , Peace PSD, Peace Zdragnea, Peace Moliceanu !!! … bineinteles ad litteram … ???

 4. Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2018 at 17:12

  […] Viorica Dăncilă, proasta României, analfabeta care nu are habar cu ce se mănâncă astăzi şcoa… […]

 5. Karina says:

  decembrie 11th, 2018 at 1:09

  Orice om îi este teamă!!!

 6. luminesculumina says:

  decembrie 16th, 2018 at 21:23

  Repetentul de dragnea si-a ales o marioneta inculta, idioata si de o prostie crasa ca sa se simta el cult, destept, inteligent. Ce va asteptati de la un interlop , baron de Teleorman, mincinos, imoral, urat de toti satenii lui si o buna parte dintre „prietenii” lui din gasca numita PSD. El nu are niciun fel de scrupul si ar omari pe oricine ca sa-si mentina pozitia de parvenit. Oameni ca el nu poti fi dati jos decat exat ca si idolul lui , ceausescu nicolae. In rest, va faceti iluzii cu principiile democratice care pur si simplu lipsesc cu desavarsire in tara banditilor de Teleorman. dragnea a zis cu gura lui ca el nu e roman, el se considera cuman. Va doresc succes cu cumanii de teleorman in fruntea tarii.

 7. De ce Viorica Dăncilă, proasta României, (mai) are alegători? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2019 at 7:34

  […] Viorica Dăncilă, proasta României, analfabeta care nu are habar cu ce se mănâncă astăzi şcoa… […]

Adauga un comentariu