Decât 5 soţii ca mafiotul Tăriceanu, mai bine un video-chat erotic sănătos

luni, iunie 10, 2019 18:16
Posted in category Mass-media

FataUna dintre cele mai abjecte iniţiative din ultimul mileniu la români, a fost aia cu referendumul pentru familia tradiţională. Mai ales că s-au aruncat pe apa sâmbetei peste 40 de milioane de euro, bani ce puteau fi folosiţi pentru construcţia unui spital modern, în care românii să aibă o şansă la viaţă, cocoşaţi fiind de taxe şi impozite, bani din care fură fără jenă mafioţii din politică.

Strigător la cer este, însă, altceva: personajele care au iniţiat această mascaradă cu familia tradiţională. Mai precis, ideea de a arunca nişte bani pe geam, adică de a ucide nişte oameni în spitale cu viermi sau nedotate corespunzător din lipsă de fonduri (dar pentru famiglia tradiţională aţi avut fonduri, mama voastră de puşcăriaşi din PSD = ciuma roşie = Mafia!), a venit de la Liviu Dragnea, cu amantă tinerică, carnică fragedă, şi Călin Popescu Tăriceanu, aflat la a 5-a soţie. Vă daţi seama cine conduce şi a condus România? Nici genialul Caragiale nu şi-ar fi imaginat o asemenea mascaradă!

Dar să revenim la video-chat-ul erotic. Dacă eşti un bărbat potent şi, eventual, nu ai fost o lepră la şcoală, chiulind de la orele de limbă engleză, te poţi delecta în compania, virtuală, a unor tipe – domnişoare, dacă vreţi – fără prejudecăţi, dacă accesezi link-ul de mai la vale.

Pentru neiniţiaţi, video-chat-ul erotic este un fel de conferinţă săptămânală a Premierului României cu prefecţii, în care premierul le spune celor din teritoriu cam ce-ar vrea de la dânşii, iar aceştia se dezbracă în faţa camerei de orice principii morale, dacă reprezintă PSD = ciuma roşie = Mafia.

Dacă e vorba de video-chat erotic plătit, lucrurile sunt simple: odată banii plătiţi, poţi avea o discuţie liberă cu o domnişoară (excludem homosexualii, că nu suntem popa Pomohaci sau Pornohaci, daca vreti). În funcţie de taxa plătită, tipa fără prejudecăţi îţi poate arăta cum se poate monta şi demonta uşor lenjeria intimă, modul de întrebuinţare corectă a unor scule şi dispozitive erotice sau, de ce nu, puteţi avea amândoi o discuţie serioasă pe marginea romantismului prezent în opera lui Mihai Eminescu.

Evident, sunt şi variante româneşti de video-chat erotic, unele poate chiar gratuite, deşi se spune că tot ce-i gratuit nu merită atenţie. Şi acum link-ul promis, destul de accesat de români, din moment ce se află în top 10 site-uri pe care intră românii: https://ro.bongacams.com/.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu