O parte din Mafia actuala isi are originile in Guvernarea Tariceanu

sâmbătă, noiembrie 8, 2008 10:02
Posted in category PeNaLii

TariceanuCele ce urmeaza nu se referă la oamenii integri şi care chiar cred în valorile politicii liberale, chiar dacă, prin prezenţa în PNL, s-au aşezat la aceeaşi masă cu indivizi dubioşi, mulţi foşti activişti bolşevici sau afacerişti care nu dau doi bani pe legile din această ţară.

Oricine trăieşte în România anului 2008 observă câteva grave carenţe ale acestei societăţi, patronate de liberalii de ocazie.

 • Nerespectarea legii şi indiferenţa organelor statului faţă de acest fenomen
  Cu un umor involuntar, Tăriceanu ne povesteşte despre marile realizări ale ultimilor patru ani: creştere economică, bla, bla, bla, … Ceea ce nu spune acest Văcăroiu al II-lea din România este faptul că legea a devenit un preş pentru: parlamentarii care nu-şi completează declaraţiile de avere, mafioţii protejaţi de Parlament, mafioţii protejaţi de PNL, pâna la cei mai simpli cetăţeni care nu-şi plătesc amenzile, datorită Ordonanţei 2/2001 a Guvernului Năstase, pe care Tăriceanu n-a catadicsit s-o schimbe prin ordonanţă de urgenţă, aşa cum a făcut cu salariile profesorilor. Parcă şi pe timpul dictaturii comuniste era creştere economică, în timp ce în această ţară se murea de foame. Dacă ţi se fură maşina, dai şpagă pentru ca poliţiştii lui peşte să-şi mişte neuronii pentru a ţi-o găsi, în Bucureşti nu se respectă nici o regulă de circulaţie, iar oamenii se iau la bătaie ca-n Evul Mediu, în alte zone, dacă ai maşină, constaţi că fiecare îşi lasă maşina pe unde vrei şi pe unde nu vrei, iar poliţia rutieră ia-o de unde nu-i, iar ceilalţi poliţişti nu mişcă un deget pentru a îndrepta lucrurile, dacă se încalcă legea, dar Tăriceanu are creştere economică?!
 • Neaplicarea unei legi promulgate în Romania
  Nu mi-am imaginat niciodată ca o lege promulgată de preşedintele ţării, votat de fraierii care mai cred că votul lor contează, să nu fie aplicată din “diverse motive”. Ce-ar fi ca, de mâine, noi toţi care plătim impozite, pentru binele celor care ne guvernează, tot din “motive diverse”, să nu mai plătim impozite. Acest Tăriceanu depăşeşte orice limită de înţelegere a unei societăţi, prin refuzul de a aplica legea de majorare a salariilor profesorilor. Şi mulţi din aceşti oameni l-au votat, votând alianţa DA. Nu are bani pentru 400 000 de bugetari, dar are bani pentru 6 000 000 de pensionari ce-au votat, majoritatea, PSD-ul. Trocul cu PSD-ul devine evident. Acest Hopa Mitică de Dîmboviţa amanetează viitorul ţării (dacă tot îi place formularea) investind în pensionarii PSD-ului, care reprezintă trecutul, în loc să învestească în salariile profesorilor, care conturează viitorul acestei ţări. Pe acest liberal de doi bani îl doare undeva de calitatea oamenilor din învăţământ, mulţi dintre ei ocolind domeniul datorită salarizării, în condiţiile în care copiii lui, probabil, nu vor absolvi o şcoală publică, tata fiind bogătaş de România, dar politician de Ferentari.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “O parte din Mafia actuala isi are originile in Guvernarea Tariceanu”

 1. Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? says:

  iulie 3rd, 2014 at 16:45

  […] Liberali second – hand […]

 2. Tariceanu, numarul 2 in Republica Securistica Romania, autorul unui lung sir de ilegalitati | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 29th, 2015 at 16:29

  […] Liberali second – handNu mi-am imaginat niciodată ca o lege promulgată de preşedintele ţării, votat de fraierii care mai cred că votul lor contează, să nu fie aplicată din “diverse motive”. Ce-ar fi ca, de mâine, noi toţi care plătim impozite, pentru binele celor care ne guvernează, tot din “motive diverse”, să nu mai plătim impozite. Acest Tăriceanu depăşeşte orice limită de înţelegere a unei societăţi, prin refuzul de a aplica legea de majorare a salariilor profesorilor. Şi mulţi din aceşti oameni l-au votat, votând alianţa DA. Nu are bani pentru 400 000 de bugetari, dar are bani pentru 6 000 000 de pensionari ce-au votat, majoritatea, psd-ul. Trocul cu psd-ul devine evident. Acest Hopa Mitică de Dîmboviţa amanetează viitorul ţării (dacă tot îi place formularea) investind în pensionarii psd-ului, care reprezintă trecutul, în loc să învestească în salariile profesorilor, care conturează viitorul acestei ţări. Pe acest liberal de doi bani îl doare undeva de calitatea oamenilor din învăţământ, mulţi dintre ei ocolind domeniul datorită salarizării, în condiţiile în care copii lui, probabil, nu vor absolvi o şcoală publică, tata fiind bogătaş de România, dar politician de Ferentari. […]

 3. “Realizărili” guvernelor Tăriceanu II, III, IV, … | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 21:06

  […] O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu […]

 4. Desi avea masterat pe domeniul fondurilor europene, a fost dat afara de infractorul Chiuariu, pentru a-si aduce pilele | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2016 at 16:34

  […] O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu […]

 5. Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2016 at 22:25

  […] O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu […]

 6. Cum se dadea spaga in Guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2016 at 16:54

  […] O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu […]

 7. Băsescu s-a însănătoşit | A șaptea dimensiune says:

  iunie 2nd, 2016 at 18:06

  […] O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu […]

 8. Decât 5 soţii ca mafiotul Tăriceanu, mai bine un video-chat erotic sănătos | A șaptea dimensiune says:

  iunie 10th, 2019 at 18:17

  […] O parte din Mafia actuala isi are originile in Guvernarea Tariceanu […]

Adauga un comentariu