Dell va produce cel mai performant desktop realizat vreodată

sâmbătă, octombrie 30, 2021 13:59
Posted in category IT

Dell XPS
Dell tocmai a anunţat noua generație de desktop-uri XPS, cele mai puternice PC-uri realizate vreodată. Design-ul noului XPS este mare și încăpător, iar hardware-ul de ultimă generație îl fac o opțiune de neratat pentru cei care îsi doresc un computer actualizabil, dar nu își permit să cumpere componente individuale (care sunt extrem de scumpe în acest moment).

Lansat mai târziu în această toamnă, noul desktop XPS este cu 42% mai mare decât predecesorul său și rulează cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație (până la i9K) și NVIDIA GeForce RTX GPUS (până la 3090). Dell oferă, de asemenea, configurații pentru GPU-uri AMD Radeon RX (până la 6900 XT).

Spre surprinderea noastră, noul desktop Dell XPS rulează memorie GDDR5 și grafică PCIe Gen5, care reprezintă viitorul computerului și oferă o creștere semnificativă a memoriei. Dell susține că memoria sa GDDR5 acceptă viteze cu 530% mai mari decât DDR4.

Mai mult, noul design al desktopului Dell XPS este mai mare şi de aceea în configuraţia desktop-ului sunt incluse până la trei ventilatoare de 120 mm, ceea ce asigură mereu o temperatură optimă de lucru. Și nu, nu aveți nevoie de șurubelnițe pentru a intra în noul desktop XPS.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu