Despre masajul erotic dincolo de prejudecăți

marți, ianuarie 14, 2014 19:24
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSunteți obosiți, extenuați, fără niciun chef de viață? Aveți sentimentul că monotonia vă cuprinde sufletul? Ei bine, dragii moșului, pentru toate acestea există un remediu: www.masajclub.ro. Dar nu numai dacă sunteți la limită în privința elanului și chefului de viață puteți accesa link-ul anterior. Puteți accesa site-ul și dacă sunteți un bărbat încrezător în forțele proprii, în putere maximă și, eventual, vă doriți câteva momente de relaxare. Ce poate fi mai plăcut decât un masaj făcut de un înger de fată, care vă poate aduce pe culmile fericirii. Și aceasta dacă trecem de tot soiul de prejudecăți și aberații, de genul “Vai, dar cum să facem așa ceva; noi, unii românași, furăm de rupem, dăm și primim șpăgi, suntem incapabili să absorbim bani europeni, ne lăsăm furați și mințiți de politicieni, dar nu apelăm la un masaj erotic; cum să facem așa ceva?”. Mai periculoși pentru o societate sunt șpagarii, plagiatorii, incompetenții, traficanții de influență etc., nu cei care vor câteva clipe de destindere. Alte argumente pentru a apela la masajul erotic le-am găsit pe site-ul de la link-ul anterior, sunt argumente pertinente și merită citate. Înainte de asta, însă, o ultimă observație: toți bărbații virili și sănătoși își doresc să fie mângâiați de fete drăguțe. Unii recunosc asta, unii nu. Cei care sunt sinceri și recunosc sunt niște curajoși, cinstiți cu ei și cu ceilalți, dispuși să-și accepte condiția. Ceilalți sunt niște perverși, care au în minte tot soiul de aiureli, dar, din lașitate, nu-și acceptă condiția. Numai că, la un moment dat, te trezeși că cei “cuminți”, ce niciodată nu ți-ai fi imaginat că sunt cu gândul la femei, sunt autorii unor agresări sexuale ce îngrozesc morala publică. Și acum citatul promis.

5 motive să alegi un masaj erotic

„Barbatii vor spune ca nu au nevoie de motive sa aleaga un masaj erotic. Pentru ca numai gandul ca vor fi rasfatati de femei frumoase este deja un plus pentru a nu refuza o astfel de oferta. Altii vor merge insa pe ideea ca orice decizie luata trebuie sa aiba un temei. Indiferent din ce categorie faci parte conceptul de masaj erotic merita mai multa atentie si explicatie. Iata 5 motive pentru care ai alege un astfel de mod de a-ti petrece cateva minute sau ore bune din timpul tau liber:

  1. Masajul erotic inseamna desfatare. Cand nu te simti bine nu ai cum sa te concentrezi asupra lucrurilor care cer atentia ta. Cand te simti bine din interior asta se vede fara doar si poate. Un masaj erotic este cel care iti reda speranta si dorinta, cel care te readuce in punctul in care se vezi totul cu optimism. Parca iti reda energia pe care candva, fara sa stii, ai pierdut-o.
  2. Sedinta de masaj erotic este prin definitie o delectare erotica. Prin tehnici ce nu ai banui ca pot sa te starneasca atat de mult iti cunosti placerea altfel decat pana acum. Nici nu stiai despre tine ca iti place ca femeia sa fie deasupra, nici nu credeai ca te vei zgudui de placere cand auzi soapte la ureche.
  3. Masajul erotic este ceva nou. O persoana indrazneata este cea care doreste mereu sa aduca un plus in viata sa, chiar daca asta inseamna sa se confrunte cu ceea ce provoaca emotii. Nu ai nimic de pierdut ci mai degraba castigi experienta. Asadar, de ce nu?
  4. Relaxare totala si terapie practica. Imbinand ambele parti vei cunoaste si o alta latura a acestui domeniu. Pentru ca sub o forma sau alta cu totii avem complexe, cele care la un moment dat te tin in frau fata de ceea ce doresti sa faci, sa simti, fata de cum doresti sa te manifesti. Te eliberezi de stresul a ceea ce te inconjoara, de presiunea asupra ta cand in viata intima crezi si stii ca este o competitie pentru puterea ta masculina.
  5. Nu in ultimul rand masajul erotic este cadoul pe care il meriti. Asa cum a merge la manichiura, a petrece cateva ore la spa reprezinta un timp de detasare fata de ceea ce te inconjoara masajul erotic, imbratisat mai adesea de barbati de toate categoriile, reprezinta modul prin care sa iti gasesti relaxarea, rasfatul de a te gandi doar la tine.

Varietatea de masaje erotice este de asemenea un plus pentru ca plictisul sa nu existe niciodata. In plus maseuzele sunt de toate categoriile insa mereu de o frumusete rapitoare si cu o experienta ce face diferenta in modul in care poate realiza arta seductiei. Practic masajul erotic este un cumul de factori, o situatie complexa care sa iti contureze o experienta unica. Tot ceea ce inseamna viata intima nu se invata ci vine de la sine insa trebuie sa dai frau liber fanteziilor. Asta vei descoperi la salonul de masaj erotic, printre altele.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu