Din istoria neagră a mafiei PSD-iste

luni, aprilie 19, 2021 14:56

PSD = ciuma rosieMultă lume se întreabă de ce România nu este la nivelul Poloniei, în ceea ce priveşte dezvoltarea economică şi implicit nivelul de trai al populaţiei. Cauzele sunt multiple. Dacă ignorăm faptul că o parte importantă a “boborului”, a populimii dacă vreţi, pupă cadavre (moaşte) şi posedă o imbecilitate cronică, dacă lăsăm la o parte mineriadele violente şi dezinformarea continuă practicată de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), plus alte posibile cauze, rămâne ca principală cauză jaful PSD-ist la care a fost supusă România, imediat ce a ajuns la putere gaşca criminalului KGB-ist Ion Iliescu. O componentă importantă a acestui jaf a fost falimentarea băncilor de stat (imediat după decembrie 1989 erau numai bănci de stat), iar una dintre metodele de falimentare a fost acordarea de împrumuturi tuturor mafioţilor din acea vreme, împrumuturi care nu au mai fost restituite niciodată, paguba fiind acoperită din bugetul de stat (adică din munca românilor), iar mafioţii au rămas cu banii.

Poate vă întrebaţi, şi pe bună dreptate, ce au făcut autorităţile statului pentru a împiedica astfel de jafuri ale bunului public sau pentru a recupera prejudiciul şi, eventual, a-i condamna pe cei vinovaţi. Cum prin “autorităţi publice” se înţelegea, în acea perioadă, gaşca PSD-istă aflată la conducerea României, principala autoarea a jafului şi beneficiara acestuia, este clar că autorităţile de stat ale acelei perioade nu au făcut nimic, nici pentru a preveni, nici pentru a recupera, nici pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovaţi.

Mafia crescută la sânul primitor al KGB-istului criminal Ion Iliescu a funcţionat la turaţie maximă 15 ani (1989-2004), în această perioadă punându-se bazele caracatiţei KGB-iste care va sugruma România şi va permite, ulterior, apariţia pe scena politică a unor personaje horror precum banaditul Liviu Dragnea şi gaşca sa de interlopi: Ciordache, Şerban Nicolae, Tăriceanu etc. Tot în cei 15 ani de furt şi jaf PSD-ist (ciuma roşie a furat la fel de mult şi în perioada 1997-2000, pe când era în opoziţie, pe fondul penetrării PNŢCD-ului, şi PNL-ului, de către foşti securişti şi comunişti deghizaţi în ţărănişti (vedeţi cazul jegului de Victor Ciorbea), cei care vor duce, până la urmă, PNŢCD-ul la coşul de gunoi al istoriei), s-au pus bazele televiziunilor mafiei roşii, în acea perioadă va apărea imperiul media al securistului puşcăriaş Dan Voiculescu, plus alte trusturi de presă controlate, direct sau indirect, de oamenii PSD-ului.

În rarele momente când mafia PSD-istă era ameninţată de pierderea puterii şi influenţei totale în societate, oamenii PSD-ului au apelat la violenţe pentru a-şi păstra intactă puterea, fie politică, fie economică (acumulată prin jaf). Aşa au apărut: mineriada sângeroasă din 14-15 iunie 1990, mineriada din 1999 (ce a urmărit îndepărtarea României de UE şi NATO), lovitura de stat din 2012 (cu contribuţia oamenilor Securităţii comuniste şi a interlopilor infiltraţi în PNL) sau, astăzi, mitingurile “dacilor liberi” (având drept scop destabilizarea României şi aducerea ei într-o criză economică şi umanitară de proporţii).

În final, o însemnare din 2004, pentru a înţelege cine a falimentat sistemul bancar din România acelor ani. Iar o ţară fără sistem bancar solid este o ţară moartă economic, aşa cum era România în acea perioadă.

Doar cecul se mai află deasupra ţepelor

Ştiţi care e valoarea cecurilor fără acoperire emise în ultimii 7 ani în România (este vorba de perioada 1997-2004)? 11.581.000.000.000 lei (vechi – n.m.) – aceasta este valoarea ţepelor care s-au dat în România, în ultimii 7 ani (1997-2004), prin intermediul cecurilor fără acoperire.

Printre cei care au practicat această metodă de neplată se numără firmele: SC Paneuro Trading SRL (sponsor al Poliţiei Române), SNP Petrom – Agenţia Comercială Arad (era înainte de privatizare – n.m.), Compania Hotelieră Intercontinental SA (Fraţii Păunescu), SC ONT Carpaţi SA, SC Cibela Group (fost soţ al Danielei Nane), SC Erbaşu SA (sinucidere?) şi multe, multe altele. (“Academia Caţavencu”, nr. 660/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Din istoria neagră a mafiei PSD-iste”

 1. Ghenter says:

  iulie 1st, 2021 at 20:52

  Acești impostori, ne-au mai întors cu 50 de ani înapoi. Ne-au întors Gheorghiu Dej, Ceaușescu, Iliescu, și toți din fotografii
  Blestem. Poporul roman este vinovat. 👎

 2. Alex Pintea says:

  iulie 4th, 2021 at 8:23

  Așa este. Țara pe mâna hoților și toți cei care au votat și votează muie pesede sunt complici. Nu în ultimul rând muie hAur, partid care vor să ne dea pe mâna rușilor. Pe ne le partidul „zonă tampon” pentru ratații care au debarcat din muie pesede. Kelemen Hunor, este o eminență care singurul interes pe care l-a avut vreodată a fost să-și vadă *sacii-n căruță și muie *fraierilor. Apăruse și pemepe (partidul mișcarea penaliilor) care tot ce au reușit sa facă a fost să fure voturi în defavoarea USRPLUS. Noroc că deocamdată s-au dus la fund, la fundul heterosexual-sictir. USRPLUS dacă nu îl dau la o parte pe amețitul de Börnö- e ungur, îi va costa maxim în 2024. Mucosul de Stelian Ion dacă nu își ia un șut în cur de la justiție, Siij își va face în continuare de cap și din nou o să ne luăm noi *boborul marea muie. Așa că tot ce rămâne de făcut e să împrăștiem astfel de mesaje cât cuprinde și ieșit masiv din nou la proteste! Vă salut și respect pe toți care gândiți ca mine! SALVAȚI ROMÂNIA!!!

Adauga un comentariu