Din istoria neagră a mafiei PSD-iste

luni, aprilie 19, 2021 14:56

PSD = ciuma rosieMultă lume se întreabă de ce România nu este la nivelul Poloniei, în ceea ce priveşte dezvoltarea economică şi implicit nivelul de trai al populaţiei. Cauzele sunt multiple. Dacă ignorăm faptul că o parte importantă a “boborului”, a populimii dacă vreţi, pupă cadavre (moaşte) şi posedă o imbecilitate cronică, dacă lăsăm la o parte mineriadele violente şi dezinformarea continuă practicată de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), plus alte posibile cauze, rămâne ca principală cauză jaful PSD-ist la care a fost supusă România, imediat ce a ajuns la putere gaşca criminalului KGB-ist Ion Iliescu. O componentă importantă a acestui jaf a fost falimentarea băncilor de stat (imediat după decembrie 1989 erau numai bănci de stat), iar una dintre metodele de falimentare a fost acordarea de împrumuturi tuturor mafioţilor din acea vreme, împrumuturi care nu au mai fost restituite niciodată, paguba fiind acoperită din bugetul de stat (adică din munca românilor), iar mafioţii au rămas cu banii.

Poate vă întrebaţi, şi pe bună dreptate, ce au făcut autorităţile statului pentru a împiedica astfel de jafuri ale bunului public sau pentru a recupera prejudiciul şi, eventual, a-i condamna pe cei vinovaţi. Cum prin “autorităţi publice” se înţelegea, în acea perioadă, gaşca PSD-istă aflată la conducerea României, principala autoarea a jafului şi beneficiara acestuia, este clar că autorităţile de stat ale acelei perioade nu au făcut nimic, nici pentru a preveni, nici pentru a recupera, nici pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovaţi.

Mafia crescută la sânul primitor al KGB-istului criminal Ion Iliescu a funcţionat la turaţie maximă 15 ani (1989-2004), în această perioadă punându-se bazele caracatiţei KGB-iste care va sugruma România şi va permite, ulterior, apariţia pe scena politică a unor personaje horror precum banaditul Liviu Dragnea şi gaşca sa de interlopi: Ciordache, Şerban Nicolae, Tăriceanu etc. Tot în cei 15 ani de furt şi jaf PSD-ist (ciuma roşie a furat la fel de mult şi în perioada 1997-2000, pe când era în opoziţie, pe fondul penetrării PNŢCD-ului, şi PNL-ului, de către foşti securişti şi comunişti deghizaţi în ţărănişti (vedeţi cazul jegului de Victor Ciorbea), cei care vor duce, până la urmă, PNŢCD-ul la coşul de gunoi al istoriei), s-au pus bazele televiziunilor mafiei roşii, în acea perioadă va apărea imperiul media al securistului puşcăriaş Dan Voiculescu, plus alte trusturi de presă controlate, direct sau indirect, de oamenii PSD-ului.

În rarele momente când mafia PSD-istă era ameninţată de pierderea puterii şi influenţei totale în societate, oamenii PSD-ului au apelat la violenţe pentru a-şi păstra intactă puterea, fie politică, fie economică (acumulată prin jaf). Aşa au apărut: mineriada sângeroasă din 14-15 iunie 1990, mineriada din 1999 (ce a urmărit îndepărtarea României de UE şi NATO), lovitura de stat din 2012 (cu contribuţia oamenilor Securităţii comuniste şi a interlopilor infiltraţi în PNL) sau, astăzi, mitingurile “dacilor liberi” (având drept scop destabilizarea României şi aducerea ei într-o criză economică şi umanitară de proporţii).

În final, o însemnare din 2004, pentru a înţelege cine a falimentat sistemul bancar din România acelor ani. Iar o ţară fără sistem bancar solid este o ţară moartă economic, aşa cum era România în acea perioadă.

Doar cecul se mai află deasupra ţepelor

Ştiţi care e valoarea cecurilor fără acoperire emise în ultimii 7 ani în România (este vorba de perioada 1997-2004)? 11.581.000.000.000 lei (vechi – n.m.) – aceasta este valoarea ţepelor care s-au dat în România, în ultimii 7 ani (1997-2004), prin intermediul cecurilor fără acoperire.

Printre cei care au practicat această metodă de neplată se numără firmele: SC Paneuro Trading SRL (sponsor al Poliţiei Române), SNP Petrom – Agenţia Comercială Arad (era înainte de privatizare – n.m.), Compania Hotelieră Intercontinental SA (Fraţii Păunescu), SC ONT Carpaţi SA, SC Cibela Group (fost soţ al Danielei Nane), SC Erbaşu SA (sinucidere?) şi multe, multe altele. (“Academia Caţavencu”, nr. 660/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu