Oamenii criminalului Liviu Nicolae Dragnea: nulităţi morale, nulităţi intelectuale, grobieni, corupţi, şpăgari etc. (episodul pilot)

marți, iulie 9, 2024 7:23

DragneaCare Dragnea? Ăla care a furat tot judeţul Teleorman, judeţul fără nicio librărie.

Care Dragnea? Ăla care organiza, de ziua criminalului Putin, Referendumul pentru ură (pentru familia tradiţională), referendum inutil, care a costat peste 40 de milioane de euro, costul construcţiei şi dotării unui spital de mărime medie.

Care Dragnea? Ăla care a blocat exploatarea gazelor din Marea Neagră, în interesul dictaturii de la Moscova, oprind astfel România să devină o ţară şi mai importantă din Estul Europei.

Care Dragnea? Ăla care voia să devalizeze bugetul de înzestrare al Armatei, cu zeci de milioane de euro, printr-o combinaţie în stil mafiot cu oameni din anturajul lui Donald Trump.

Care Dragnea? Ăla care a bătut, gazat şi ucis români în 10 August 2018, doar era ţară lu’ mă-sa şi a asistaţilor aduşi cu autocarul să aplaude un puşcăriaş ajuns preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Care Dragnea? Ăla apărat de interlopi, deoarece nu avea încredere în angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), plătiţi de statul român, reprezentat de acest criminal.

Care Dragnea? Ăla care voia să transforme România în colhoz rusesc, într-o dictatură pe model putinist, având de partea sa mafioţii patroni de posturi TV, nişte cocine infecte care s-au ocupat şi se ocupă doar de manipulări şi dezinformări în interesul corupţilor din România.

Ei bine, unul dintre oamenii criminalui Dragnea a fost Eugen Teodorovici, „discotecarul”, un individ după chipul şi asemănarea criminalului său şef, Liviu Dragnea.

Un exemplu edificator. Pe vremea când Eugen Teodorovici era ministru, Florin Câţu, pe atunci în Opoziţie, îi reproşează punctual nişte scăpări la întocmirea Bugetului de stat al României, nu al criminalului Dragnea. Ce-i răspunde acest Teodorovici? Citez: „Câţu ăsta, după ce că-i urât, mai e şi prost!”. Nimic, nicio justificare legată de întocmirea bugetului. Replică de interlop. „Aşa vrea muşchii mei, ai mei, Eugen Teodorovici!” (n-a spus aşa, da’ cam asta gândea).

Ăştia sunt oamenii criminalului Dragnea. Modelul ăla putinist aplicat în România. Precum în Rusia: are chef tătuca Putin să te trimită carne de tun în Ucraina, nu mişti. Dacă mişti, eşti urât şi prost. Iar criminalul Putin nu-i suportă pe urâţi şi proşti, el fiind frumos şi deştept, doar aşa-l prezintă presa rusă: piticul atomic cel mai viteaz şi cel mai cel din Univers.

Staţi pe aproape. Mai avem multe episoade despre oamenii criminalului Dragnea.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu