Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’

vineri, iulie 2, 2010 6:05

Victor SurduSe numeşte, oficial, Raul-Victor Surdu-Soreanu, mai cunoscut fiind ca Victor Surdu. Este unul din cei pe care s-a bazat Ilici Iliescu în confiscarea totală a societăţii româneşti, după furtul Revoluţiei din 1989.

În CV-ul depus la Camera Deputaţilor (CP) îţi atrage atenţia perioada apropiată de 1989. Astfel, stimabilul era, în 1989 (perioada 1986-1989), şef de fermă la CAP Schitu Duca, adică băgător de seamă printr-un cătun al României bolşevizate de acoliţii lui Ilici. De acolo, surprize-surprize (!?), ajunge în Ministerul Agriculturii, membru al Guvernului. Prietenii din KGB ştiu de ce. Explicaţia o găsim şi privind pagina alocată lui Raul Soreanu de către CP. Este membru al grupurilor parlamentare de prietenie cu … Germania, nu, cu Ucraina şi Rusia, doar de aceea în CV apare şi ‘participant la Revoluţia Română’ (o fi agitat spiritele în Schitu Duca împotriva dictatorului).

Dar să trecem la declaraţia de avere. Cu un scris destul de încâlcit, doar este inginer horticol, Victor Surdu are declarate tot soiul de bunuri: bijuterii, de exemplu, în valoare de 600.000 lei (RON probabil, adică 6.000.000.000 lei vechi). Lei vechi, nu pot fi, deoarece mi-e greu să cred că toate bijuteriile familiei Surdu valoraeză doar 600.000 lei vechi. Rămân două variante: are bijuterii de 6 miliarde de lei vechi, ceea ce arată cât de ‘sărac’ este acest politruc neocomunist sau scrie aberaţii în declaraţia de avere, ceea ce este ilegal.

Din adunarea sumelor trecute în declaraţia de avere, deducem că stimabilul parlamentar pesedist are o avere declarată de aproximativ 12.245.000 RON, adică aproximativ 3 milioane de euro (doar cea declarată). Păi, la suma aceasta, să-i tot plângi pe săracii locuitori din Ferentari, care-ţi fură portofelul, şi la Bucureşti şi la Torino, deoarece n-au ce mânca. Deşteaptă-te române şi culcă-te la loc, doar aşa tovarăşul Surdu va mai prinde un mandat de parlamentar şi va avea o pensie de câteva sute de milioane de lei vechi. Doar PSD-ul ne dă nouă (de fapt, lor) carne, lapte, brânză, ouă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  iulie 2nd, 2010 at 21:05

  o canalie bolsevica…singura lui realizare e ca luato e nevasta pe cantareata aia de slagare comuniste, anjela similea…te astept la mine pe blog unde discutam cum a saracit curuletz nastasian…

 2. Dumitru Caruntu says:

  iulie 3rd, 2010 at 9:49

  'Surdu' nu aude numai fosnetul banilor la PSD-ul tatucului Ilici, ci si slagarele epocii in care, daca te culcai cu vreun stab bolsevic, vedeta erai in Romania regelui comunist Ceasca, cel care nu asculta decat populara de la chermezele famigliei comuniste.

 3. Politică + Justiţie = Love(le) pentru unii corupţi, suferinţă pentru cei integri | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 18:40

  […] Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’ […]

 4. Cum a furat ungurul Frunda in Romania | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 19:25

  […] Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’ […]

 5. Mafia Rusă – Uniunea Sovietică a Nelegiuiţilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 15:23

  […] Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’ […]

Adauga un comentariu