Va fi exclusă România din Consiliul Europei?

vineri, iunie 11, 2010 16:00

RomaniaNeocomuniştii din PSD, cei care n-au nici un respect pentru despăgubirea foştilor proprietari, cei care au îndurat ‘binele bolşevic’, pot trece la următoarea etapă a planului lor de a izola România, ţărişoara noastră fiind în pragul unei condamnări istorice la Strasbourg. Acest PSD=PCR are, în utima vreme, numai scopuri clare: au desfiinţat CNSAS-ul tovarăşii, prin oamenii propuşi de ei la Curtea Constituţională, au desfiinţat ANI, prin aceeaşi trepăduşi din ‘PSD cruce PC’, au blocat orice iniţiativă a Parlamentului de a schimba ceva în această ţară, nici prin gând nu le trece să înceapă elaborarea unui proiect de nouă Constituţie, prin care să se aplice rezultatele Referendumului din noiembrie 2009. Grupul ‘noilor bolşevici’ din România, format din PSD+PC+PRM+PNL, dovedesc o indiferenţă totală faţă de recomandările şi normele UE.

Dacă Germania, de exemplu, afirmă mereu că în România corupţia este încurajată de Parlament, care blochează marile dosare de corupţie, pe liberalii roşii îi doare-n cot, ei o ţin pe-a lor: DNA-ul este instrumentul lui Băsescu. Dacă în toate rapoartele UE, DNA-ul este lăudat, iar parlamentarii şi CSM-ul sunt criticaţi, pe bolşevicii din PSD îi doare-n basca de proletar a lui Ilici, doar lumina pentru ei vine de la Moscova.

Aceste lepre ale democraţiei originale n-au alt scop, se pare, decât izolarea României, aşa cum era pe vremea tătucului lor, mult iubitul şi stimatul, de către securitatea bolşevică, evident. Chiar în această ţară doar ţoapele şi bădăranii care înjură la televizor şi pe stradă fac legea? Chiar nu contează dacă suntem în lumea bună a Terrei sau vecini de cort cu ultimii barbari ai Pământului?

Chiar pentru jivinele pesediste nu contează că România este mică şi pentru că Ilici Iliescu are o soţie rusoaică, a studiat la Moscova, unde, probabil, a fost recrutat de KGB (serviciul secret sovietic) şi a avut un tată ce a adus ciuma roşie în România? Chiar aceşti ‘reprezentanţi ai poporului român’, votaţi de partea întunecată a acestei ţări, o parte fără Dumnezeu, fără lege şi fără educaţie, nu realizează că noi am intrat în UE pentru a face la fel ca celelalte ţări prospere ale Europei, în speranţa că vom trăi ca ele?

Chiar aceste rămăşiţe bolşevice nu înţeleg nimic din domnia legii în alte ţări civilizate? Se pare că răspunsul la aceste întrebări este ‘nu’. Trimişi de electoratul roşu să-l înjure pe Băsescu (?), pentru aceste specimene pesediste şi liberale vocea instituţiilor europene nu contează. Aflaţi într-un război continuu cu Preşedintele României, respectivii politicieni îngroapă încă o dată România în gulagul democraţiei bananiere, o altă democraţie decât în restul UE (dacă se poate numi democraţie ceea ce se întâmplă în România lui Geoană, Ponta şi Crin Antonescu).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Va fi exclusă România din Consiliul Europei?”

 1. 20 de ani de la capitularea României în faţa trupelor Securităţii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2015 at 20:12

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

 2. Mircea Dinescu turnător la Securitate? | A șaptea dimensiune says:

  august 8th, 2015 at 8:40

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

 3. Cum gândeşte un bolşevic, şi ‘intelectual’, din România profundă | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2015 at 12:30

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

 4. Un apel pentru descoperirea adevărului | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2015 at 14:14

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

 5. Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’ | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 17:21

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

 6. Politică + Justiţie = Love(le) pentru unii corupţi, suferinţă pentru cei integri | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 18:42

  […] Va fi exclusă România din Consiliul Europei? […]

Adauga un comentariu