Dictatura mafiotului Dragnea isi arata coltii: ziaristul Malin Bot batut in Romania guvernata de oamenii mafiei PSD-iste

miercuri, septembrie 6, 2017 15:51

Liviu DragneaStire din 1 septembrie 2017

In Romania mafiei PSD-iste, raiul infractorilor, unde numai acestia au drepturi, ceilalti, cei corecti, au „dreptul” de a se lasa batuti, jefuiti, furati de infractori care nu patesc nimic:

Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6 Bucuresti a finalizat ancheta in cazul agresarii lui Malin Bot si a dispus trimiterea in judecata a smecherului cu BMW care, in 13 aprilie, in urma unei neintelegeri in trafic, l-a lovit cu pumnul in fata pe jurnalist.

“Inculpatul a urmarit-o pe persoana vatamata cu autoturismul, a urcat cu acesta pe trotuar blocand persoana vatamata, dupa care a amenintat-o si lovit-o. In continuare, persoana vatamata a apelat SNAU 112, iar in momentul in care discuta cu operatorul a fost din nou lovita de catre inculpatul Marius P.S.”, precizeaza procurorul Sorin Maciuc in rechizitoriul cauzei.

Identificat in baza semnalmentelor, la aproape doua saptamani de la incident, Marius P.S., 25 de ani, din judetul Neamt, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa care a fost plasat sub control judiciar. (Sursa)

Lasand la o parte faptul ca este din Moldova rosie, fieful mafiei PSD-iste, jegul in cauza, ce are BMW deoarece niste copii nevinovati au fost ucisi de bolsevici in 1989, primeste „pedeapsa”: control judiciar. Cum sa nu-si faca de cap golanasii pe sosele, din moment ce legea din Romania guvernata de puscariasul Liviu Dragnea nu-ti permite sa te aperi si nu te apara la randul ei. Americanii, de exemplu, 80% dintre ei, au arme si legea care-i beleste pe infractori. Romanica mafiei PSD-iste are legi de cacat, care protejeaza infractorii, are autoritati care fac pe ele in fata interlopilor, sau sunt corupte, iar de arme nici nu poate fi vorba. Asta e dictatura mafiotului Dragnea: dictatura infractorilor, dictatura hotilor, dictatura interlopilor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu