A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea in Romania

luni, iulie 10, 2017 12:01

PSDDe-a lungul şi de-a latul dictaturii comuniste (sau comuiste, daca vreti), milioane de oameni au fost ucişi din cauza unui duşman imaginar.

În cel mai pur dispreţ faţă de zecile de milioane de victime inocente ale comunismului, cel mai barbar şi criminal regim pe care l-a cunoscut omenirea, mafiotul PSD-ist Liviu Dragnea, acest condamnat penal, acest posesor al unei averi imense, obţinute prin jefuirea acestei ţări, a bunului public, ei bine, acest jeg, ce ar merita jupuit de viu (condamnarea cu suspendare sau câteva luni efective de puşcărie sunt frecţie la un picior de lemn, dacă ne raportăm la cât a furat Livache), are tupeul de borfaş să reia metode bolşevice de guvernare, una dintre acestea înseamnă a arunca vina pe un duşman imaginar (Soros), ori de câte ori eşti contestat în spaţiul public. Fiind, probabil, de o incultură crasă, acest hoţ şi mafiot din Teleorman, judeţul fără nicio librărie (?), adică acolo domină prostia şi incultura, nu realizează că ceea ce îl sfătuiesc acei consilieri evrei plătiţi regeşte din bani furaţi, anume prezentarea unui duşman aflat în spatele unei mişcări de protest, este o metodă bolşevică sau naţional-socialistă, partidului lui Adolf Hitler numindu-se şi “muncitoresc”, dragi tovarăşi şi “preteni”, adică naţional-socialism = comunism (bolşevicii au, totuşi, un număr de patru ori mai mare de victime decât camarazii lor naţional-socialişti). Haideţi să ne amintim, din istoria recentă, cine mai arunca vina pe duşmani imaginari, care nu-i lasă pe dictatori să-şi facă de cap (să fure şi să elibereze infractori, mai ales din politică, în cazul lui Liviu Dragnea).

 • Nicolae Ceauşescu n-a recunoscut niciodată, nici măcar în faţa plutonului de execuţie, c-a înfometat acest popor, că l-a ţinut în frig şi întuneric. Nu, vinovaţi erau alţii: “agenturili” care nu-i lăsau pe securişti să maltrateze români, să-i aresteze, să-i urmărească, să-i ucidă, dacă este nevoie.
 • Stalin a ucis milioane de ruşi, ucrainieni etc., cei mai mulţi membri ai Partidului Comunist, deoarece, precum Liviu Dragnea, aceştia aveau “planuri diabolice” de a-l împiedica de “heruvimul” Stalin să înfometeze milioane de oameni, în special ucrainieni şi basarabeni, să ia toată recolta de la gura familiilor rurale, să-i lase să moară de foame, în spiritul “umanismului comunist”.
 • Hitler şi-a construit drumul spre statutul de criminal notoriu aruncând vina, pentru toate problemele Germaniei de atunci, pe evrei, aşa cum face Dragnea cu Soros. Dacă Germania a pierdut primul război mondial, vinovaţi au fost, evident, evreii. Dacă Germania era în criză economică, vinovaţi erau, normal, evreii. Dacă tinerii de astăzi din România ies în stradă să apere ideea de justiţie, vinovat este Soros. Dacă DNA-ul trimite în judecată politicieni corupţi, vinovaţi nu sunt aceşti viermi de politicieni care au furat din pensiile bătrânilor, din banii de spitale şi drumuri, ci Laura Codruţa Kovesi, care are “îndrăzneala” să le ceară procurorilor să-i ancheteze.

Preşedintele Băsescu, pentru care am tot respectul, s-a metamorfozat în jegul Băsescu, în viermele Băsescu, în aliatul mafioţilor Băsescu.

Nu pot să închei fără să fac o mărturisire: am votat PMP-ul în decembrie 2016 şi regret amarnic. Dacă ştiam ce va ajunge Traian Basescu, cu siguranţă votul meu ar fi mers în altă parte. Băsescu a devenit o jigodie care-i apără pe mafioţi. Apare la tembelizor cu afirmaţii de o idioţenie rară, de un tembelism unic, depăşindu-i de multe ori chiar şi pe mafioţii din PSD. Două astfel de exemple mi-au rămas în memorie.

 1. Cea mai gravă afirmaţie a lui Traian Băsescu mi se pare a fi cea în care spune ceva de genul (citez aproximativ): “Dacă a luat o şpagă, nu-i distrugem toată viaţa.” Cu alte cuvinte, şpăgarii nu merită pedepsiţi. Ceea ce uită acest nenorocit, care putea foarte bine să stea acasă după cele două mandate la Cotroceni, este rezultatul şpăgilor luate: oameni care mor cu zile în spitale nedotate, oameni care mor nevinovaţi în accident de circulaţie, deoarece în loc să se construiască drumuri moderne s-au luat, nu-i aşa, şpăgi. Cei care au luat şpăgi sunt criminali, au contribuit indirect la moartea unor oameni.
 2. L-am auzit recent la tembelizor (de regulă, schimb postul când apare, dar atunci am lăsat un minut) spunând ceva de genul (citat aproximativ): “DNA-ul nu trebuie să asculte telefoanele înainte de a avea probe. Întâi trebuie să facă rost de probe şi apoi să ceară ascultarea telefoanelor.” Imbecilul acesta de Băsescu ori este prost, ori ne crede proşti. Cum să faci rost de probe dacă nu ai informaţii despre mafioţi. În orice ţară din lume, dacă există bănuieli că cineva comite ilegalităţi, se cere mandat de ascultare a telefonului respectivului. Nu trebuie să ai probe, este suficientă bănuiala. Dacă eşti un cetăţean corect, care nu comite ilegalităţi, de ce să-ţi fie frică de ascultarea telefonului? Cred că România este singura ţară din lume în care mafioţii atacă deschis, la televizor, sistemul de justiţie, cu un tupeu pe care nici Al Capone nu-l avea. Aici am ajuns. În rahat a ajuns Băsescu, în încercarea disperată de a-şi apara fiica (cine-a pus-o să încalce legea) sau pe Elena Udrea, cea cu degetul la nas (o fi fost un semn mafiot pentru Băsescu?).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea in Romania”

 1. Dictatura mafiotului Dragnea isi arata coltii: ziaristul Malin Bot batut in Romania guvernata de oamenii mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2019 at 20:01

  […] A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea … […]

 2. Prăbuşirea Balivernei criminale cu acronimul PSD se poate realiza doar printr-o revoluţie | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2019 at 13:42

  […] A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea … […]

 3. Presa liberă, duşmanul de moarte al mafioţilor din PSD | A șaptea dimensiune says:

  august 4th, 2019 at 11:07

  […] A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea … […]

Adauga un comentariu