Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD

duminică, iunie 4, 2017 9:04

Mafia PSDLa peste peste 27 de ani de la jertfa copiilor Timişoarei, care s-au săturat de minciunile bolşevice, de statul la cozi, de întuneric, frig şi foame, textele dictaturii comuniste sunt reluate şi reinterpretate astăzi de către mafioţii PSD-işti şi de către postacii lor plătiţi pe Internet. Nici criminalul KGB-ist Ilici Iliescu n-a îndrăznit, în cei 11 ani de domnie, să reia atât de brutal textele cizmarului din Scorniceşti, cel care a izolat şi înfometat România, cel care şi-a adus toate rudele imbecile la Bucureşti şi le-a dat funcţii de conducere, doar era România moştenită de la taică-su, beţivanul care l-a fugărit de acasă pe Ceaşcă şi l-a obligat să se angajeze ucenic de cizmar. Cum nu i-a plăcut munca, ci datul din gură, a intrat în gaşca de agitatori şi anarhişti, finanţaţi de Moscova, pompos numită Partid Comunist. Fără invazia sovietică din România anului 1944, n-am fi avut ciuma roşie în ţară niciodată. Dar să revenim la ciuma roşie de astăzi.

Aşadar, deşi România este membră UE şi NATO, ajunsă acolo după numeroase reforme dureroase, deşi România şi-a dublat venitul mediu pe cap de locuitor, de la intrarea în UE, deşi românii se pot bucura de libera circulaţie în UE, deşi ruşii nu vor mai intra niciodată în România datorită statului de ţară NATO, ei bine, mai ales după ce mincinosul, incultul, plagiatorul incapabil să scrie în mod corect trei fraze în limba română pe Facebook a ajuns premier, pus acolo de către gruparea mafiotă a lui Dan Voiculescu-Puşcărie, vorbim despre Puie Monta evident, au reapărut texte din perioada Prea Târziu Împuşcatului. În cel mai jegos dispreţ faţă de milioanele de români ucişi, deportaţi, torturaţi, închişi, urmăriţi, cenzuraţi etc. de către teroriştii comunişti, care au guvernat ţara cu ajutorul Moscovei în perioada 1944 – 1989, şi după, ciuma roşie de astăzi reia aceleaşi texte anti-occidentale şi anti-democraţie, cu care ne-au intoxicat jegurile bolşevice o jumătate de secol.

 • Orice manifestaţie împotriva ciumei roşii este finanţată de către Soros sau alţi occidentali care nu-i lasă pe mafioţi să fure. Este lozinca uşor modificată a teoriei bolşevice conform căreia românii sunt o victimă a politicilor Occidentului, care vrea destabilizarea ţării, cum mâncau căcat bolşevicii criminali. Evident, în alte ţări ociidentale, dacă oamenii se revoltă, este o atitudine corectă, îşi cer drepturile, în Românica totul este perfect, adică nu au niciun motiv să se revolte, iar dacă o fac sunt plătiţi de către cei din Occident.
 • Ura indusă faţă de românii din Diaspora este un alt text reluat şi reinterpretat de mafia PSD-istă. Aşa cum Securitatea comunistă îi vâna pe cei fugiţi în Occident, sătui de “raiul” comunist, astăzi noua ciumă roşie vede în românii din Diaspora aceiaşi duşmani ai “boborului”, care votează “trădători”, care nu apreciază mafioţi, precum cei din PSD, care strică bunul mers al României spre noul comunism tribal şi bananier, numit PeSeDism.
 • Negarea realităţilor, atitudine de sorginte comunistă, ar fi alt text reluat şi reinterpretat astăzi, de către mafia PSD. Orice realitate este negată la televiziunile controlate de mafioţii PSD-işti, Antena 3 (Latrina 3) şi România TV (Onania TV sau Retard TV), în principal. Orice ieşire în stradă este interpretată după bunul plac al mafioţilor. În 2012, de exemplu, nişte ţigani şi aurolaci, plătiţi de către PSD, reprezentau “poporul”, în 2017 milioanele de români ieşiţi în stradă nu mai reprezintă poporul ci iohannişti, oamenii lui Soros, oameni plătiţi de multinaţionale etc.
 • Occidentul ne distruge ţara este un alt text de sorginte bolşevică. De exemplu, tăierea măsivă a pădurilor este exclusiv vina austriecilor, nu a mafiei PSD-iste care le-a dat, prin lege, voie să taie pădurile, nu a parlahoţilor PSD, care au micşorat sancţiunile pentru tăierile ilegale etc.
 • Voinţa poporului trebuie respectată este un alt clişeu comunist, pe care mafioţii îl folosesc după cum le convine sau nu o anumită situaţie. De exemplu, mafioţii Dragnea şi Tăriceanu repetă mereu că poporul a votat în 2016 într-un anumit fel şi trebuie respectată voinţa populară, dar nu suflă o vorbă despre faptul că acelaşi popor a votat, într-un număr mult mai mare, în 2009, pentru maxim 300 de parlamentari, iar acest vot este călcat în picioare de mafioţii din politică.
 • Atacul la persoană şi jignirile adversarilor sunt alte metode bolşevice, aduse în spaţiu public de către mafioţii din PSD. “Iohannis nu are copii”, “Iohannis nu este ortodox”, “dacă ataci PSD-ul eşti nebun” etc. sunt texte aduse în spaţiu public mai ales de către gaşca lui Puie Monta, acest gunoi, acest creier de găină, acest ucigaş al procurorului Cristian Panait, acest umilit de preşedintele Comisiei Europene, care, după puciul din 2012, i-a dat extemporal scurt tocilarului tembel Victoraş Ponta, iar acesta n-a mişcat, în genunchi a primit totul, dar era zmeu-parazmeu la televiziunea prietenului Ghiţă, mafiotul care ne-a lăsat fără bani de drumuri, spitale, şcoli etc.
 • Manipularea datelor statistice este o altă metodă bolşevică de dezinformare, practicată de mafia PSD. Aşa cum în comunism, deşi poporul murea de foame, nu găseai nimic în magazine, dar România avea rezultate economice uriaşe, astăzi mafia PSD anunţă creşteri economice mari, cele mai mari din UE, dar vedem că, de fapt, România nu se dezvoltă, investiţiile în dezvoltarea ţării sunt blocate, românii continuă să plece afară etc. Toate aceste minciuni ale noilor bolşevici susţinuţi din umbră de Moscova, prin abile dezinformări şi manipulări, sunt o clonare reuşită a minciunilor comuniste, care ne-au îmbâcsit creierul zeci de ani. Şi nu am scăpat nici astăzi.
 • Românii emigrează din cauza democraţiei, nu a mafiei PSD-iste este un alt text moştenit din comunism. Aşa după cum în comunism imaginea unor aurolaci din Occident era cea mai clară dovadă a “decadenţei capitaliste”, astăzi românii nu mai stau în România din cauza “decadenţei democraţiei” (hăăăă, hăăăă, hăăăă). Presupunând că se poate numi “democraţie” guvernarea ciumei roşii, ceea ce nu spun mafioţii PSD-işti este faptul că ei au adus ţara la un asemenea dezastru demografic, prin distrugerea şi furtul avuţiei naţionale, precum şi amanetarea viitorului de către pensionarii idioţi, ţiganii infractori, asistaţii social, cărora nu le-a păsat de această ţară, votând infractori la conducerea ei. Rezultatul votului acestor jeguri? România de astăzi are cei mai mulţi emigranţi dintre tările europene. Şi unde emigrează aceştia? Nu în Rusia sau Coreea de Nord, acolo unde ar trebui să ajungă, logic, dacă de vină ar fi democraţia, ci în ţările cu adevărat democratice, acolo unde oamenii sunt educaţi să vină la vot şi să nu voteze mafioţi.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD”

 1. George says:

  septembrie 4th, 2018 at 8:16

  CEREM ARESTAREA SI INTEMNIȚAREA IMEDIATĂ LUI DRAGNEA SI A LUI VÂLCOV: AZI, ACUM!

  Da, Dragnea trebuie arestat imediat!
  Răspândește la alți 5 prieteni!

  Nu poate fi democrație in România atâta vreme cât Dragnea umblă printre noi liber și nu este arestat preventiv:

  ESTE UN PERICOL NATIONAL IMEDIAT !
  ARESTATI-L PE SOCIOPAT! ACUM !

  Nu are conștiință și nu pune la îndoială ceea ce crede: este atotștiutor și nu poate pierde! Si de aceea pierde. Este ca un gândac pe spate care își mișcă în zadar picioarele fără să poată realiza că este pironit cu un ac cu gămălie…este încarcerat in propria minte!
  Ochii sunt fereastra sufletului: in acești 4 ochi văd ura fără sfârșit a iadului!

 2. A arunca vina pe un dusman imaginar (Soros), metoda specific bolsevica aplicata de mafiotul Dragnea in Romania | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2019 at 8:09

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

 3. Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2019 at 23:29

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

 4. Simptomele destructurarii morale ale unei natiuni: decadenta agonizanta a Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2019 at 21:09

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

 5. Valer Dorneanu: traseul unui KGB-ist cocoţat în scaunul de preşedinte al CCR | A șaptea dimensiune says:

  mai 1st, 2019 at 19:00

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

 6. Complicii propagandei rusesti in mediile online romanesti | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 12:20

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

 7. Fostii comunisti si securisti au pus temelia Mafiei care domina azi Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2019 at 7:16

  […] Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD […]

Adauga un comentariu