Cum au scos PeSeDistii valize pline cu bani din Romania

vineri, februarie 13, 2015 20:34

PSD, ciuma rosieAtunci când se plâng la tembelizor, cu lacrimi de crocodil, de nivelul scăzut de trai al pensionarilor din România, pesediştii uită un lucru esenţial: tocmai ei sunt cei care au distrus România, jefuind-o în ultimul hal.

Foştii comunişti, deghizaţi în social – democraţi, şi-au făcut averi imense din bani publici. De exemplu, pesedistul Miron Mitrea are o vilă în Austria estimată la 450.000 de euro. Banii provin din salariul de ministru, bugetar adică, sau din salariul de şofer?

Cum poți obține, dacă te cheamă Miron Mitrea, un împrumut de 592.000 euro, în 2007, în condițiile în care venitul tău anual declarat este puțin peste 50.000 lei

Deputatul PSD de Vrancea, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Transporturilor, si-a cumparat, in 2007, o casa de vacanta intr-o renumita statiune de vacanta, informeaza Rompres. Conform declaratiei de avere, Mitrea a cumparat vila din statiunea montana Seefeld cu suma de 450.000 de euro. El mai are o casa si un teren in Bucuresti si conduce o Toyota Rava. Mitrea a imprumutat de la o banca 592.000 de euro, in 2007, si a castigat putin peste 50.000 de lei.

Cum furi de la statul român câteva miliarde de lei, ajutată de PeSeDistul Micky Șpagă

Iar dacă Mitrea şi-a cumpărat vila în 2007, în 2009, ‘Academia Caţavencu’ scria despre alţi pesedişti ce au plecat cu mulţi bani din România. Bani de salarii şi pensii, se-nţelege. Dar să facem cunoştinţă cu cei care sunt bogaţi în Canada, în timp ce bugetarii sunt fără salarii în România. Cuciureanu Mihaela a fost consiliera lui Micky Şpagă în Guvernul Năstase. Claudiu Cuciureanu, în calitate de soţ al ei, a ajuns preşedintele Asociaţiei Investitorilor din Zonele Defavorizate. Familia Cuciureanu, din dubla postură de reprezentanţi ai Guvernului şi investitori, au ţepuit statul cu câteva miliarde bune de lei, enunţate în multe procese. Toate acestea s-au produs la adăpostul lui Micky Şpagă, fiind acoperite de Antonie Iorgovan. La un moment dat, pentru a scăpa de probleme, familia Cuciureanu a emigrat în Canada. Tot acolo au ajuns, după aceea, parinţii Mihaelei, să-şi vadă fetiţa bogată, nu ca studenţii români, care trăiesc de azi pe mâine. Parinţii Mihaelei, plimbându-se printr-un parc, au dat de nişte tineri români. Babacii Mihaelei s-au bucurat atât de tare că pot vorbi româneşte la Toronto, încât au început să se laude cu realizările fiicei lor. În primul rând, au povestit nonşalanţi că fata a venit în Canada cu câteva valize de bani, pe care le-a obţinut via SAPARD, în România. În primă fază şi-a cumpărat o casă cu piscină într-o mică localitate din apropierea Toronto-ului, de peste un million de dolari. Apoi şi-a luat o alta, în inima marelui oraş, mai scumpă. Babacii au povestit fără jenă cum familia Cuciureanu face în stil mare afaceri imobiliare în Canada. Credeţi că pesediştii din România au fost deranjaţi de jaful familiei Cuciureanu? Evident că NU. Mihaela Cuciureanu era trecută ca membră PSD la secţia de vot din Toronto, în 2009.

Cum au scos pesediştii valize cu bani din România

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cum au scos PeSeDistii valize pline cu bani din Romania”

 1. PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 23rd, 2015 at 19:04

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 2. Mafia padurilor din Romania are sigla PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 17th, 2015 at 20:43

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 3. Cum au ajuns spagile de la SCHWEIGHOFER in campania electorala a PSD si PNL (2012) | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2015 at 18:05

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 4. In numai 2 ani, Guvernul Ponta a imprumutat 11 miliarde de euro | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2015 at 16:50

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 5. Cum au respins parlahotii votul prin corespondenta pentru romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 12:07

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 6. Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 22nd, 2016 at 11:17

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

 7. De ce ex-premierul Nastase Adrian nu-i decat un spagar ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 20:30

  […] Cum au scos PeSeDistii valize de bani din Romania […]

Adauga un comentariu